anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey:*:*...in curand eu si iubitul meu vom implini 6 luni de relatie si m-am gandit sa ii dau cadou origami facut de mine. Ce parere aveti?happy

Răspuns Câştigător
| MaryMaria027 a răspuns:

Eu zic ca orice simplu gest conteaza, atata timp cat este venit din suflet, asa cum un baiat ofera o simpla floare unei fete dar o face din inima, asa si tu daca te pricepi la origami de ce nu. El ar trebui sa aprecieze acest gest si munca depusa de tine. Zic ca este o idee ok, dar pe langa asta ar trebui sa ii mai iei ceva happy. Depinde ce ii place, tu il cunosti cel mai bine.
Mult SUCCES si sper ca ti-am putut fi de ajutor happy.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu stiu cum arata ceva origami facut de tine, dar sunt si copii ( cei drept, nu prea multi), carora le plac aceste floricele.

| Cristiann25 a răspuns:

Ce mai proasta idee pe care o putea avea cineva.Ce sa faca cu o porcarie de aia? I-ai ceva care sa-i foloseasca!

| kandaraki a răspuns:

Il inviti la tine asteptandu-l in o linjerie sexy sau pe deasupra si un halat, umpli o cada cu apa si spuma, niste muzica romantica, si savurati o sampanie.
alta idee - il astepti in lenjerie sexy la tine acasa si ii faci un masaj relaxant si apoi deja ce va trece prin cap

| Hossam a răspuns:

Daca tu crezi ca i-ar placea asa ceva, fa-i. Tu-l cunosti cel mai bine si trebuie sa stii. Pana la urma nu conteaza ce-i daruiesti. O sa aprecieze chiar si cel mai simplu gest. Daca te iubeste. happy

| haspeseiv a răspuns:

De ce toata va ganditi la chestii complicate? Cadouri, origami etc... Nu te complica, rezuma-te la sex, sex si sex. Scapi si ieftin.