Daca tu ai 14, el 27 si vrea sa fiti impreuna, iti dai seama la ce nivel intelectual este, nu?
Evita-l! serios e mare deja trebuie sa se marite. dar tu.
Nu mai bine nu fa ghreseala asta ori cum o data si odata te vei desparti de el! si chiar pai si sa suferi. stiu cum e am trecut prin asta! vei intilni baieti mai frumoshi si de seama ta asa va fi mai bine te asigur 100%. Succes! fa ce vrei dar peurma sati amintesti de sfatul meu de pe TPU! :-p Si o sa te convingi si singura ca am dreptate! Nuti fie teama sa-i spui Nu! ca asa poti sa inrautatestilucrurile!
Bafta!
pa pa.
La 14 ani nu e chiar cel mai bun moment sa incepi o relatie esti inca o copila si nimeni nu are dreptul sa ti-o rapeasca
iar in ceea ce priveste ratatul asta care iubeste o fata de 14 ani cand el are 27... spune-i sa se duca tare el impreuna cu toti care cred ca e normal asa ceva sincer asteapta sa mai cresti macar 2 ani pana sa incepi sa te gandesti la combinat esti prea tanara pentur asa ceva
Ha-ha-ha.iata de ce o intinde atit de mult cu tine doar la telefon,probabil ca asteapta sa-ti atingi majoratul si (HA),dar ca inca e prea devreme face ce face dar si pentru tine gaseste timp-dragut! Auzi,dar cum a fost mama ta invatatoare lui, in ce relatii erau? Poate vrea sa se razbune anume prin tine cumva? Vezi, ai grija...CA eu daca as prinde asa o ocazie cum el chiar as folosi-o(am astfel de profesori care...offDiscuta cu el liber dac vreai asa tare, dar ia tot acest ritual ca o joaca, gluma-nu mai mult! Si nu face sa iesi cu el daca te-a invita in oras(dar nu cred ca mai devreme de 17-18 aniBafta!
Nu conteaza diferenta de varsta...ci ca tu esti minora si vrei sa te f*uti cu unu de 27! Ai probleme la cap, fetita!
Si cand i-a fost invatatoare n-a fost rea cu el pentru ca invata bine si avea note bune...nu ar avea de ce sa se razbune!
linarkfts întreabă: