anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, incep sa regret persona cu care m-am dezvirginat, nu regret ca m-am dezvirginat ci doar persoana, el este cu mult sub nivelul meu si simt ca nu se meritase ce am facut doar din placere ...va spun asta caci poate voi aveti alta viziune către acest lucru si poate imi da-ți o idee sa nu mai regret

7 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Nu poți face nimic căci virginitatea nu se ia înapoi. Poti numai sa treci peste și sa te gândești la altceva.

| Pantagruel a răspuns:

Dezvirgineaza l si tu ca sa te razbuni.

| Peachdelight a răspuns:

Din păcate nu ai ce sa faci, gândurile vor trece cu timpul. Regrete cred ca majoritatea avem și peste ani ne întrebam cum naiba am putut fi atât de prosti. Asta e laughing sh*t happens.

| Hannah06 a răspuns:

Eh nu multa lume are noroc sa faca prima data cu o persoana draga, de multe ori prima data se face din curiozitate, presiunea societatii, lipsa de experienta..Nu are rost sa te gandesti ca iti faci rau, mai bine privesti la rece ca o experienta din care ai avut de invatat si poate te a facut sa te cunosti ca femeie.

| Ionelymary a răspuns:

Salut. Daca nu îl iubesti, așteaptă să îl întâlnesti pe acela. Dar nu te mai irosi. Și vei fi bucuroasă și împlinită. Daca continui sa faci sex cu prea multi, părerea mea este că riști să nu mai poți iubi, sau sa fii atât de rănită încât să îți fie greu sa mai pui suflet

| Blackrose18 a răspuns (pentru Ionelymary):

Eu numai sunt cu cel care m-a dezvirginat inca din aceea noapte fiindca desi a fost fostul meu de acum un an niciodata nu am avut sentimente pentru el si nu raman cu cineva doar sa raman daca nu simt si nu acum chiar astept aceea persoana profunda pe placul meu...dar gandurile alea cum ca nu a fost atat de special ma tot deranjeaza Adica mi-a placut am fost comoda si pe moment nu m-am gandit dar putina iubire nu ar fi stricat