Depinde cat de frumoasa e.Si in plus de ce ar trebui sa afle profa sau fica profei ca ii sunt elev?
Pentru ca e cu mine in scoala si am inceput sa intram in vorba, sa flirtam cu privirea.
Si? Go for it.Incearca mai mult decat filtrul cu privirea.
Mai bine ai pune mana pe carte, sa-i dovedesti ca poate avea incredere in tine, in timp ce i-ai face curte fiicei ei.
Sincer, daca o iubesc cu adevarat mas impotrivi doamnei profesoare si sa-i spun °Bana-ziua DOAMNA! Am ceva sa va spun.e mult vroiam sa va spun ca o iubesc pe fiica dumneavoastra si ca as vrea sa fiu cu ea! Daca este asa v-ati impotrivi?(depinde si ce fel de baiat sunt si eu, daca sunt un prost, enervant si egoist sigur nu ar accepta)Pentru ca o iubesc foarte mult(dar din pacate eu sunt un baiat de nota 8-9, iubesc matematica si am participat la 18 olimpiade de matematica am iesit de doua ori pe locul 2 si de 16 ori pe primul loc(aurul)Si sa stiti ca orice ati spune eu o iubesc si atat!°Pentru persoana iubita risti totul numai pentru ea!
nu o iubesc! imi place tare. nici nu vorbim normal.dar nu fac nimic pina cind ca ma tem un pic
Fa rost de numarul ei de tel si sun-o si invit-o lo o cafea, projitura sau un suc daca e mai mare invit-o fa-ti curaj la teqila ca vine sigur... bafta