| CrazyYoyo a întrebat:

Hey:-*

Intrebarea mea este urmatoarea;)) :

Fondul acesta de ten http://www.google.ro/......tp?/imgres r:3, s:0 este bun pentru adolescente de 14 ani?:))

7 răspunsuri:
| Leillah a răspuns:

In general... niciun fond de ten nu este bun pentru fete de varsta aceasta.Fondul de ten e facut pentru a acoperi imperfectiunile tenului si nu vad ce imperfectiuni ai avea tu...Nu o lua personal dar parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti.

| Creionelroz777 a răspuns:

Nu, nu este bun nici pentru adolescente de 18 ani. Imbatraneste tenul si cand o sa fi mai batrana o sa ai pielea zbarcita.

| CrazyYoyo explică (pentru Creionelroz777):

:-s m-am dat cu el 1 an straight face si nu am patit inca nimiclaughing

| Creionelroz777 a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Bine spus, inca happy Vei vedea mai tarziu ce ten vei avea pe la 30 de ani vei arata de 40.

| fundoaieee a răspuns:

Sunt d varsta cu tine,si folosesc tot acelasi fond de ten de mult timp,si este foarte buna, acopera in profunzime:*Da am auzit ca apoi vei arata ciudat imbatranita, dar nu pot sa ma las d fon de ten; x

| CrazyYoyo explică (pentru fundoaieee):

Nici eu nu pot crying adica e singurul fond de ten care te acopera foarte bine si este culoarea naturala

| fundoaieee a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Cu toate ca se spune ca imbatraneste tenul, da folosesc foarte des, obisnuinta, aud mereu persoane spunand"nu ti mai da cu fond d ten ca o sa arati imbatranita peste cativa ani" da nu mag in seama oh go on

Întrebări similare