| greeneye a întrebat:

Hey! iubitul meu cu care sunt impreuna de un an si jumatate vrea o pauza deoarece zice ca m-am schimbat si crede ca imi bat joc de sentimentele lui. I-am zis intr-o zi ca acum pot sa fac ce vreau ca el tine prea mult la mine si nu mai vrea sa ne despartim. Am gresit, stiu el acum e foarte suparat pe mine plus ca a auzit de la niste colegi de ai mei ca stau in brate la toti si ca imi place sa ma pipaie ceea ce nu este adevarat. Ce sa fac? Sa il invit la un suc sa vorbim? dar nu stiu ce sa ii zic straight face cum sa il fac sa aiba iar incredere in mine? Voi ce ziceti? Acea pauza se refera de fapt la o despartire si e mai bine sa renunt? sad

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poate el crede ca tu nu il mai iubesti sau vrea doar sa iti arate ca un e dependent de tine si ca iti poate da papucii, tu fiind convinsa ca el nu s-ar desparti de tine ca tine prea mult la tine, poate tu ai profitat de afectiunea lui si asta l-a determinat sa faca acest pas.Probabil inca te iubeste si vrea o pauza ori sa vada cum e fara tine, ori sa te simti tu putin prost pentru.ca te-ai purtat asa.Ar trebui totusi sa discuti serios cu el si sa clarificati totul.
Daca vrea o pauza in relatie si poate totul va reveni la normal, asta depinde de el si de ceea ce simte ...lasa-l o perioada in pace, sa se gandeasca bine ce si cum, apoi cauta-l si spune-i ca il iubesti si ca vrei sa o luati de la inceput si arata-i ca tii la el si nu ti-e bine fara el, bafta!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aş considera justificat ca prietena mea să nu mai vrea să audă niciodată de mine dacă i-aş spune astfel de cuvinte.
E posibil (foarte) chiar să vrea să se despartă de tine.
Recâştigă-i încrederea! Cum?! Tu ştii cel mai bine că tu-l cunoşti!

| ATHOS a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat lupti pentru dragostea ta. Cum vei lupta este decizia ta!
Bafta!

| Pacala a răspuns:

Cum sa-i spui ca poti face ce vrei, ca el tine prea mult la tine?laughing Mie imi spusese o tipa, acum vreo 2 ani, ca "lasa, ca atunci cand o sa fiu maritata cu tine, o sa faci ce zic eu". A primit "papuceii" in 5 minute. Nici un baiat intreg la minte n-o sa accepte replici din astea. Ai putea sa il inviti la un suc (asta daca mai accepta...) si sa-ti ceri scuze, sa ii spui ca glumeai, etc. Adica sa il minti frumos. Pe de alta parte, daca el crede ca iti bati joc de sentimentele lui, inclin sa cred ca ori are dreptate, ori deja stie cine va fi urmatoarea lui iubita, iar tu il incurci. Incearca faza cu iesitul la suc. Daca nu-ti merge, renunta. A, pauzele in relatii sunt, practic, un semn ca relatia se va termina definitiv. Ciorba reincalzita nu mai e buna. happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tu trebuie sa ii ceri iertare si sa il cauti!
Ca el e foarte orgolios!

| Sin a răspuns:

De aia e bine sa gandesti inainte sa vorbesti!
Daca prietena mea imi zicea vorbele astea incepeam sa am dubii in privinta ei, incepeam sa ma gandesc daca nu cumva sta cu mine pentru un scop anume!
Increderea o castigi foarte greu si o pierzi foarte repede.
Orice om normal la cap ar fi procedat cum a procedat el.La urma urmei, nu prea suna a gluma ceea ce ai spus tu. Poate a fost un moment de sinceritate care ti-a scapat fara sa vrei? Eu la asta m-as fi gandit.