| greeneye a întrebat:

Hey! Iubitul meu mi-a facut sex oral de foarte multe ori iar eu nu i-am facut niciodata. L-am intrebat intr-o zi daca ar vrea sa ii fac si eu si a spus ca NU pentru ca nu vrea sa ma simt umilita. Este posibil sa nu ii placa sexul oral? Adica na, nu am mai auzit un baiat sa spuna ca nu vrea sa i se faca sex oral

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Probabil te iubeste prea mult si nu vrea sa te ''oblige'' sa ii faci sex oral fara sa ai tu initiativa!

| Ирина19 a răspuns:

Normal ca la toti le place, majoritatea baietilor mi-au zis ca dupa ce partenera le face sex anal le este greata de ea, nu mai vor sa o sarute, si mai ales parerea lor este ca fete care fac sex anal sunt curve!

| MititiCa a răspuns:

Am vb odata cu un coleg de`al meu pe care l`am intrebat daca si-a pus prietena sa-i faca sex oral, si`mi zicea ca nu`i zice asa ceva pentru ca o respecta. Poate la fel simte si prietenul taubatting eyelashes. daca chiar doresti sa ii faci, spune-i ca nu te simti deloc umilita si ca esti fericita ca il poti face si tu pe el fericit. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Cjay a răspuns:

Wow!
ce am mai auzit de obicei astya vor toty sex oral sex oral!
app si eu cred ca fel ca o femeie se simte umilita daca face sex oral acum nu stiu.

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

NU exista baiat sa nu-i placa sexul oral. cat as tine eu la o fata si nu as spune nu daca ar vrea sa-mi faca.deci chiar nu vrea sa te faca sa te simti aiurea. tine mult la tine si te respecta si face un sacrificiu mare cand iti zice nu. daca tu chiar vrei sa-i faci/iti face placere/vrei sa-i arati acelasi respect atunci spune-i ca e in regula si puteti sa incepeti cu 69 daca consideri ca prima oara va fi cam ciudat

| MIM a răspuns:

Probabil e rusinat ca o are prea mica sau ceva de genulbig grin

| DeejayRash a răspuns:

Mie mi se pare ca nu ai fi tu umilita.ci din contra el. ar trebui sa "va umiliti" in egala masura (vorba lui harciog) in plus el iti face si tu nu'i faci? \happy

| Sniper10 a răspuns:

Pai baiatul tocmai ti-a spus ca nu vrea sa te umileasca, cea ce inseamna ca te iubeste ff mult