| oanaOanaoanaOana a întrebat:

Hey! Iubitul meu se supără pe mine pentru unele lucruri pe care le fac pentru mine. De exemplu, mi-am facut inca o gaura in ureche si nu i-a convenit si a inceput sa vorbeasca urat cu mine. Ce ar trebui sa insemne asta? Pana la urma nu era ceva ce sa il deranjeze.

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cum adica "nu era ceva care sa il deranjeze", cand e evident ca l-a deranjat?
Cand esti intr-o relatie, daca iti doresti sa-ti pastrezi partenerul, ar fi bine sa-l intrebi si pe el daca-i place, atunci cand decizi sa faci ceva pentru tine.
De exemplu eu, nu sunt deloc un fan al piercing-ului. Sigur ca nu am nici o problema cu cate un cercel in fiecare ureche, dar daca iubita mea ar decide sa si-l puna si pe-al doilea, desi nu ar fi un capat de tara (gen sa fie motiv de despartire), m-as uita totusi un pic stramb la ea si i-as spune ca nu-mi place. Ce s-ar intampla insa daca iubita mea ar decide sa-si faca un piercing in nas de exemplu (sau in alte locuri)? Cu siguranta ar fi motiv de despartire.
Deci vezi tu, iubitul tau nu are dreptul sa-ti spuna ce sa faci, dar daca iti doresti sa-l pastrezi, e important sa-l intrebi si pe el atunci cand iei anumite decizii. Altfel, cauta-ti un iubit care sa aiba aceleasi gusturi si conceptii ca tine.winking

| oanaOanaoanaOana explică (pentru wildthing):

Din moment ce nu afecteaza relatia o simpla gaura in ureche, nu inteleg care e problema.

| wildthing a răspuns (pentru oanaOanaoanaOana):

Pai tocmai, ca o afecteaza. Tocmai de-aia ai si pus intrebarea aici, nu?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Bună,

Unii au impresia că ești proprietatea lor și de aceea impun. Așa era fostul. L-am părăsit. Cu un astfel de om nu vei avea viață frumoasă. Te sfătuiesc să fugi.

| Ka0ru a răspuns:

Pare imatur si ca te controleaza, e corpul tau si faci ce vrei cu el, ori discutati ori iti gasesti pe altul care nu e atat de incuiat.

| SelenaTpu a răspuns:

Ca e că dus cu pluta.
Să nu duce lipsa de afecțiune și atenție

| VMarceline a răspuns:

Ti ai luat iubit sau paznic?

| Bogdan127 a răspuns:

Nu ar trebui sa i permiți anumite chestii, o fata nu este proprietatea nimănui. Dacă ți e îți place atunci mergi mai departe