Nuuuuuuuuuu sa nu faci aceeasi greseala pe care am facut-o si euinca il iubesti continua relatia poate a incercat sa se dea la el dar el nu ia raspuns 'capcanei' pentru ca te iubeste pe tine
In primul rand tu chiar te lasi pacalita de niste avatare si un film pe youtube?! chiar te poate cumpara cu atat?! si ia-o pe partea cealalta! daca tu in urma unui meci de volei ( exemplu doar!) te-ai fi lovit la ochi si un tip caruia i se facuse mila de tine te intreaba ce ai si incearca sa iti aline durerea te simti bine nu? apoi cand ajungi acasa prietenul tau iti zice: ma despart de tine pentru ca te-am vazut cu ala! si tu incerci sa-i explici ca nu e nimic intre tine si tipul ala, si doar s-a interesat de cum te simti logic vorbind, asta e motiv de despartire?
Cum sa te desparti de el pentru asta? Inteleg ca poate te-a durut cand ai auzit, dar gandeste`te ca poate nu e adevarat ce ti-au zis ele, pot fi invidioase ai mai mare incredere in ele decat in iubitul tau?
Si daca ar fi fost asa ce? Ea doar la mangaiat... daca el n `a facut nimic ce motiv ai?
Funda?
In primul rand gandeste-te ca prietenele tale ar fi putut sa te minta, ca sa te faca sa te desparti de el.Asta e doar o posibilitate, dar poate si fi adevarat si nu ar strica sa il intrebi ce faza aia.acum nu cred ca e maare chestie ca l-a mangaiat aia dar gelozia stiu cum e
Nu le crede, vor doar sa te desparta de el.Am trecut si eu prin asa ceva, la mine a fost mai complicat, fosta prietena mea cea mai buna a vrut sa ma desparta de el dar nu a reusit pentru ca eu am avut incredere in el si nu a fost nimic adevarat, asa ca nici tu nu le crede, poate ca vor doar sa-ti faca rau.Nu stiu, vb cu iubitul tau si vezi ce iti zice.
Gelozia asta duce ffoarte departe dar cel mai des spre prostie(sorry dar asta e adevarul). crezi ca merita sa asculti tot ce zic prietenele tale? daca da at eu nou coment
Dc sa te desparti cu el doar pentru ca prietenele ti-au spus ca l-au vazut cu una? incearca sa vbesti cu el despre asta si sa auzi si varianta lui dar atat timp cat ti-a spus ca te iubeste si are poze cu tine la av si un clip pe yt nu cred ca te inseala
Poate este doar o veche prietena! Nu merita sa te despartzi de el! Poate ea s-a dat la el! Si mai exista si posibilitatea ca prietenele tale sa minta... Oricum, cred ca ar trebui ca voi doi va trebui sa purtati o discutzie...Succes!
Pentru atata vrei sa te desparti de el?! fi serioasa nu merita sa faci crizele astea de gelozie