anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.joi,m-am certat cu colega mea de banca, si prof.de franceza mi-a schimbat colega.nu stiu cum s-a nimerit si m-a pus fix cu fata de care imi place, si a zis ca o sa vorbeasca cu dirigintele sa ne lase asa de tot.
si la ultima ora(dirigentia)a mutat inapoi colegele(si stau iar cu cea cu care ma cert).
cum as putea sa il conving sa ne lase de tot cum ne-a pus prof.de franceza?
ps:sansele sa il conving sunt slabe deoarece am tot avut probleme cu colegii, m-am batut, si nah...alte chestii din astea, si mi-e cam rusine dupa toate astea sa il rog sa ne ase de tot cum ne-a pus prof.de franceza.

8 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Cereti scuze pentru ce ai facut, spune-i asa mai pe ocolite ca o placi pe fata respectiva si daca o va lasa sa stea cu tine vei ajunge sa fii un adevarat... gentleman!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Aleqa a răspuns (pentru Andrei2000454):

Off off, ce ne facem noi cu timiditatea asta?:*

In primul rand, daca ramai asa timid de felul tau o sa ajungi sa devi anorexic, adica sa numai iesi din casa, sa numai te duci la scoala...

In al doilea rand, baiat + fata = iubire. Nu da cu sutul la ocazia asta...

Fa-ti prieteni care sa te sustina... o sa vezi ca asa o sa mai prinzi curaj.

Bafta si anunta-ma ce faci.
Ti-am dat copy-paste la un alt raspuns de al meu care a ajutat. Urmeaza-l si va fi bine.:*

| Tmcn a răspuns (pentru Aleqa):

Sper din tot sufletul că nu ai fost serioasă când ai definit cuvântul anorexic.

Referitor la întrebarea ta, Andrei. Fata în ce bancă stă? Poţi profita de locul în care stă spunând că pe rândul ei e mai lumină, că vezi mai bine la tablă, sau că unii prgesori vor să te vadă mai în faţă, fii inventiv.

| HappyGrumpy a răspuns:

Pai va trebui sa il rogi, si sa promiti ca vei fi cuminte, dar probabil ca nu vei putea, si mai bine asa, ca o sa ajungi sa te certi si cu iubirea vietii tale, pentru ca asa esti tu, daca te certi si cu fete e clar. solutia ta este sa o si bati pe colega ta, si atunci va trebui sa te mute din clasalaughing