Masura penisului nu este cea care determina inceperea vietii sexuale, pe cand varsta ta, da!
Pe la 17-18 ani poti incepe viata sexuala, cand poti discerne ca ceea ce faci este bine sau rau si poti sa-ti iei responsabilitati.
In primul rand inceperea vietii sexuale nu depinde de lungimea penisului.
Viata sexuala si-o incepe fiecare atunci cand se simte ca este pregatit. Pentru baieti consider ca atunci cand se simte ca a intrat in randul barbatilor. Oare de ce legiuitorul o fi hotarat ca sexul consimtit nu mai reprezinta infractiune incepand cu varsta de 15 ani? Eu consider ca incepand cu varsta de 16-17 ani nu e ceva "ce nu se face".
18-19 e cel mai indicat. Pentru ca atunci te dezvolti la maxim si o sa ai o prima experiență de neuitat. Dar dacă vrei sa ti-o începi de acum, sa stii ca nu va mai fi la fel ca si cum ti-ai fi inceput-o la 18 cand vei creste mare. Si va rog nu dati cu hate ca nu e adevărat, pentru ca eu am niste prieteni de familie care fiecare ne-au spus clar ce si cum.(adica am avut discuția asta ) (Si ne-au spus pentru ca erau si rudele de fata)
Eu i-as recomanda pe la vreo 45-50 de ani, ca sa fie in ton cu ce spui tu.
SwEeTgIrL_1752 întreabă: