Chestia asta nu o poti controla.gen sa zici ca peste 2 luni trebuie sa ma indragostescLucrul asta se intampla pur si simplu, fara voia noastra si ne indragostim de persoane la nici nu ne gandeamTocmai asta face dragostea sa fie ceva unic si surprinzator
Eu cred ca cea mai convenabila virsta este 12-13 ani.
de la virsta asta se incepe prima dragoste adevarata si incepi sa suferi cind se termina totul.
mha nu te indragostesi cand vrei...depinde de fiecare persoana.nu,, trebuie''totul vine de la sine
Nu exista o varsta la care sa te indragostesti o faci atunci cand simti, dar totusi este foarte bine la varsta de 16-17ani!
Eu pana anul trecut (14 ani), nu m-am indaragostit de nimeni, ca am tinut asa la baietii cu care am fost da, dar e altceva. Deabea la sfarsitul verii am cunoscut un baiat dupa care mi s-au aprins calcaiele. Nu cred ca e bine, adica sunt inca mica nu sunt mare. Dar pana la urma dragostea nu tine cont de varsta, iar varsta nu are nici o importanta in fata dragostei.
Nu exista o varsta pentru asta... te poti indragosti orikand
eu de exemplu m-am indragostit prima oara la 12 ani ...si 3 ani de zile mi-a plkt de acel baiat
ei bine te poti indragosti orcand da nici la 5 ani totusi
Nu exista o varsta.
Nu depinde de cand vrei tu sa te indragostesti.
Pur si simplu, se intampla.
Nu-ti poti controla sentimentele.
Da` cum a zis si @wild, nici la 5 ani.
La orice varta vrei tu nu este obligatoriu sa te indragostesti la o anumita varsta
RedLove întreabă: