anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. La ce varsta e normal sa inceapa o fata sa se masturbeze? Si voi ce metode de masturbare aveti? Folositi tehnica de penetrare vaginala, adica sa bagi obiecte sau degetele in vagin? La cati ani ati inceput sa va masturbati si la cati ani ati inceput sa folositi tehnica de penetrare a vaginului(daca o folositi)? Si e dureroasa aceasta tehnica?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista niciun studiu cu referire la intrebarea adresata de tine.Varsta de incepere a masturbarii este in functie de manifestarea hormonilor.In general fetele incep pe la varste de 11-12 ani si practica mai ales masturbarea externa a clitorisului, insa cu timpul trec la masturbarea intravaginala asa numita degetica sau cu folosirea unor obiecte.Penetrarea daca este practicata progresiv nu este dureroasa si nu provoaca nici dezvirginarea.

6 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns:

La nici o varsta, este pacat si ai sa mori.

| TanteMarianne a răspuns:

Eu am 13 si nu fac asa ceva si nici nu am s-o fac. probabil ca e dureroasa nu stiu. dar daca dai in ebola din cauza asta? mai stii iti bagi jucaria de plus in pasa si baaaaaam a doua zi esti bolnav de ebola sau sida sau cancer sau etc... eu zic sa nu o faci, nu vrem sa mori din cauza asta.

| aXy99 a răspuns (pentru TanteMarianne):

Vorbesti prostii. Mai bine te abtineaihappy

| TanteMarianne a răspuns (pentru aXy99):

happy

| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Cu degetelelehappy

| NoNameqed a răspuns:

Varsta de incepere a masturbarii este in functie de manifestarea hormonilor
NU se introduce NIMIC în vagin!

Dacă vrei plăcere şi orgasm, atunci poate să-ţi facă sex oral şi masturbare clitoridiană

Întrebări similare