| CrazyYoyo a întrebat:

Hey, la mine in scoala sunt numai "smecheri" straight face
Toti se iau unii de altii oh go on
Cum fac sa le arat ca nu imi este frica de ei si sa nu ma simt intimidata?
Daca tipa cineva la mine numai ca sa ma "sperie" cum sa ma comport ca sa nu arat ca imi este frica de acea persoana?

5 răspunsuri:
| XXXloveXXXx a răspuns:

Fi indiferenta nu ii baga in seama crede-ma si eu asa am facut.Sau daca tipa cineva la tine tipa si u raspundei arata-i ca nu iti e frica sau fa-ti o gasca in care cu care sa umbli in care sa aveti grija uni de alti sau fi total indiferenta crede-ma si eu am facut la fel si nu imi e frica de nimeni iar daca cineva are curajul sa indrazneasca sa ma deranjeze e vai de capul lor si in plus prin aceasta indiferenta dai dovada si de maturitate adica nu te bagi in toate prostiile mie daca cineva imi zice ceva ii raspund si eu la fel.Bafta.Funda?

| BlackRose95 a răspuns:

Ca sa le arati ca nu iti este frica de ei, ai putea sa-i injuri. Probabil daca ii ignori sunt prea "inculti" si vor crede ca iti este teama sa "comentezi" in fata lor.

| ayana13 a răspuns:

Inearca sa fiun pic mai baietoasa bagareata tupeista si misterioasalaughing

| vlad12 a răspuns:

Pai poti sa le zici taci fa din gura ca am alta treaba decat sa-ti aud tie smiorcaieriilelaughing

| GabbyTPR a răspuns:

Comporta-te normal si fate ca nu iti pasa, sau interesata de ceea ce fac ei. Pur si simplu vezi-ti de treaba.Nu ai nimic de a face cu ei happy Sau spune-le ca nu impresioneaza pe nimeni facand asta. Fundita?big grinbig grinbig grin