O fosta buna prietena...e totusi bine ca a facut gestul asta. oricum nu arata ca esti "moarta" dupa el ca asa sunt baietii si si-o ia in ca***ca vezi ca nu mai face niciun pas...mai bine cauti altul ca de fel ei atunci isi dau seama cand au pierdut si le pare rau
Daca te tii asa putin de capul lui si stati de vb seara la tel si vb dulcegarii, romantisme.sigur nu o sa reziste si o sa vrea sa fie cu tine...acorda-i u putina atentie si apoi lasa-l sa vezi daca o sa te caute el si atunci vei stii sigur daca se merita si daca o sa se intoarca la tine. daca te-a sunat normal k inca te mai place!
Aaaa, am uitat sa scriu, m-a sunat pentru ca la pus o fata, o fosta buna prietena de-a mea. mai aveti aceeasi parere acum?
O fosta buna prietena...e totusi bine ca a facut gestul asta. oricum nu arata ca esti "moarta" dupa el ca asa sunt baietii si si-o ia in ca***ca vezi ca nu mai face niciun pas...mai bine cauti altul ca de fel ei atunci isi dau seama cand au pierdut si le pare rau
Buna.Eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine si de aceea te mai suna.Ai putea sa ii zici sa iesiti la o plimbare si acolo o sa vezi daca mai vrea ceva de la tine.:*
Am uitat sa zic, m-a sunat pentru ca l-a pus o prietena, mai ai aceeasi parere acum?
Acuma e mai complicat poate ca te-a sunat pentru prietena ta.Dar ai putea sa discuti cu el la un suc sau ceva si o sa afli Sper ca te-am ajutat:*