| LookingForU a întrebat:

Hey la toata lumea :X happy. Mica intrebare. Am fost impreuna cu un baiat timp de aproape 3 luni.Ne-am despartit acum 2 luni si mi-e dor de el. Acum o saptamana m-a sunat si am povestit cu el. La un timp l-am intrebat daca ma mai place si a zis ca ma simpatizeaza. Voi ce ziceti, ma mai place sau nu? Se va intoarce la mine sau nu?

Răspuns Câştigător
| Theona11 a răspuns:

O fosta buna prietena...e totusi bine ca a facut gestul asta. oricum nu arata ca esti "moarta" dupa el ca asa sunt baietii si si-o ia in ca***ca vezi ca nu mai face niciun pas...mai bine cauti altul ca de fel ei atunci isi dau seama cand au pierdut si le pare rau

5 răspunsuri:
| Theona11 a răspuns:

Daca te tii asa putin de capul lui si stati de vb seara la tel si vb dulcegarii, romantisme.sigur nu o sa reziste si o sa vrea sa fie cu tine...acorda-i u putina atentie si apoi lasa-l sa vezi daca o sa te caute el si atunci vei stii sigur daca se merita si daca o sa se intoarca la tine. daca te-a sunat normal k inca te mai place!

| LookingForU explică (pentru Theona11):

Aaaa, am uitat sa scriu, m-a sunat pentru ca la pus o fata, o fosta buna prietena de-a mea. mai aveti aceeasi parere acum?

| Theona11 a răspuns (pentru LookingForU):

O fosta buna prietena...e totusi bine ca a facut gestul asta. oricum nu arata ca esti "moarta" dupa el ca asa sunt baietii si si-o ia in ca***ca vezi ca nu mai face niciun pas...mai bine cauti altul ca de fel ei atunci isi dau seama cand au pierdut si le pare rau

| mee_3494 a răspuns:

Buna.Eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine si de aceea te mai suna.Ai putea sa ii zici sa iesiti la o plimbare si acolo o sa vezi daca mai vrea ceva de la tine.:*

| LookingForU explică (pentru mee_3494):

Am uitat sa zic, m-a sunat pentru ca l-a pus o prietena, mai ai aceeasi parere acum?

| mee_3494 a răspuns (pentru LookingForU):

Acuma e mai complicat poate ca te-a sunat pentru prietena ta.Dar ai putea sa discuti cu el la un suc sau ceva si o sa aflitongue Sper ca te-am ajutat:*