| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, acum am ajuns acasa si incerc sa ma linistesc pentru ca sunt foarte revoltat. Eram intrafic si aud la stiri ca un barbat a fost batut de sotie pana a ajuns in spital. Un adevarat exemplu de SCLAVUL SOTIEI. Cand am auzit ca sotia e cercetata in libertate, m-am dat jos din masina si am inceput sa dau cu piciorul in roata de nervi. Unul m-a claxonat si m-a facut psihopat, m-am urcat inapoi in masina si pana acasa numai la asta m-am gandit. De ce oare sunt campanii de protejare a femeii de violenta domestica dar pentru barbati abuzati in casnicie nu sunt? Cu siguranta nu e singurul abuzat fizic si sa nu mai vorbim de santaj psihologic caci practic SCLAVII SOTIEI sunt supusi prin manipulare si joc murdar facut de sotii. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Verginică, eu zic că tu ești super eroul de care aveau nevoie toți bărbații abuzați de femei din lume.

Trebuie sa te echipezi și să combați aceasta injustiție în toată lumea.

Îți mai trebuie doar un costum și un nume.

Căpitanul Echitate
Super Anti-Antiabuzatorul
Distrugătorul de Mese cu Pumnul Anti Violenta Masculină
Generalul Iar-Am-Varsat-Cafeaua-Pe-Mine

Sau ceva de genul.
PS: te rog sa nu-ți alegi un costum cu lenjeria peste colanți.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inca nu a ajuns Romania sa ofere drepturi femeii, ele raman sclava barbatului momentan. Prostituatele nu au sclav

| Violleta2022 a răspuns:

Avantaje si dezavantaje in casnicie happy
S-au mai emancipat si femeile, dau si ele armata din pod sa-si disciplineze barbatul.

| Hammurabi a răspuns:

Păi de ce ești revoltat?
Așa te revolți mereu și când auzi că unul și-a bătut nevasta? laughing
Sau aia face parte din "normal"? (că altfel ți-ai descentra total roata aia)

Campaniile de combatere a violenței domestice sunt împotriva orcărui gen de violență domestică. În ambele sensuri și pentru ambii parteneri.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Hammurabi):

Da frate sunt revoltat ca sotia aia nu e in spatele gratiilor

| mastadont a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Exact, dacă era bărbatul vinovat ar fi fost băgat direct în pușcărie și ar fi luat și o amendă grasă dar femeia i-a arătat probabil un sân polițistului și uite că a scăpat în libertate. Așa merge legea la noi, let the pussy rule!

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Gand la gand...fix asta voiam si eu sa spun. Ca daca se revolta asa si la milioanele de cazuri de femei batute de soti, i-ar trebui clar o camasa de forta.

| StefanIlAreMare a răspuns:

Pentru ca femeile cred ca au mai multe drepturi ca noi