| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am căzut pe scări gândindu-ma la situația cu bărbații dirijați de soții prin telefon la cumpărături si m-a lovit următoarea dilema, care trebuie sa recunosc așa de tare m-a neliniștit ca am uitat complet ca mi-am luxat glezna când am căzut. Băieți voi v-ați gândit vreodată atunci când sunteți trimiși de soție sa faceți cumpărături si ea va ghidează la telefon, scopul ei de fapt nu este al cumparaturiile ci acela de a se asigura ca sunteți plecați suficient de mult timp ca sa aibă ea timp sa isi facă de cap cu amantul la voi în casa, pe patul vostru si pe muzica lui Smiley?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

N-ai nimerit-o, nu-mi place Smiley. Ha, ha!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai, la asta nu m-am gandit, dar cum sa fac... ca de-s cu sotul pe telefon ghidandu-l prin magazin, cum pot sa fiu si cu amantul in acelasi timp, in pat?
Sceanariul asta nu-i bun, mai ales ca am shopping center-ul la 5 minute de casa.

| dullcat a răspuns:

De gatit nu gatesti, cumparaturi nu vrei sa faci ca ti-o ia mintea razna.Pentru ce esti tu bun la casa omului? Probabil nimic. laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru dullcat):

Cu piciorul luxact, a cam incurcat-o!
Nu trebuie sa il miste.
Sa vedem ce idei marete ii vin,

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru dullcat):

Trebuie sa fiu bun la casa mea nu la altul

| Hyperion7 a răspuns:

Nicio treabă laughing

| mastadont a răspuns:

Nu-i mare problemă, când ajung acasă verific camerele de supraveghere și descopăr tot ce a făcut, dar e bună tactica, eu o trimiteam pe maicămea să-mi cumpere câte ceva când eram cu prietena acasă și până venea ea ne făceam de cap big grin

| StoicAnalysis a răspuns:

E posibil in unele cazuri laughing. Depinde de femeia de langa tine si de cat de bine o tratezi ca persoana. Daca le-ai ales bine, nu ar trebui sa te ingrijoreze asta.

| AliGab a răspuns:

Mai bine iti rupeai gatul la cate tampenii si prostii iti debiteaza creierul

| iulia0514 a răspuns:

Ai grija mămică ca într-o zi îți rupi gâtul dacă te tot gândești le ce lucra femeile în alea 5 minute în care bărbatu e la cumpărături! crying

| simplaexistenta a răspuns:

Hai ca nu se aude daca fac ceva, stii? Si in plus, de ce pe muzica lui Smiley?