| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am emotii, am plans toata ziua cand am aflat ca, contul meu a fost reactivat. Prima data vreau sa fac o plecaciune si sa multumesc adminilor pentru intelegere dar si in fata intregii comunitati pentru ca am realizat cat de mult contati pentru mine.
Hey fetelor, cum reactionati in aceasta situatie? Am fost cu un tovaras la un local sa servim o cafea si mic dejun si apare la un moment dat o gasca in care era o fata gravida si cu sotul ei. Se aseaza toti la masa, am urmarit cu atentie iar sotul in loc sa se aseze langa ea s-a asezat langa alta fata din grup. Vine chelnerul sa ia comanda apoi aduce o sticla mare de apa insotita de pahare, pe care le aseaza pe masa. Sotul ia sticla, o desface si in loc sa toarne in paharul sotiei prima data apa, el toarna la restul fetelor si ei ii toarna ultima. Fata a fost profund dezamagita de gest. Ce parere aveti? Cum ati gestiona o asemenea situatie?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

E clar că nu-i pasă prea mult de ea. Dar dacă ea l-a luat de bărbat și nu i-a păsat de chestia asta, acum de ce ar suferi?

(Bine te-ai reîntors Verginică! A fost nașpa la pârnaie, nu? laughing Eu chiar ți-am simțit lipsa.)

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Hammurabi):

Mersi fratele meu. A fost nasol rău

9 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu își iubește îndeajuns soția.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor)) ma bucur mult ca ai revenit, frate!
iti simteam lipsa cu totii.

| AdioTPU a răspuns:

A vrut sa impresioneze acele fete. Dar totuși, nu puteau servi altceva decât apa? straight face

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru AdioTPU):

Au servit si alte bauturi

| FilipSorin a răspuns:

Doar Dumnezeu merita plecăciuni si laude, amin

| steamrogue77 a răspuns:

Ai revenit, dar nu ti-a revenit si creierul.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Inseamna ca nu-i mai pasa de ea s-a plictisit de ea... si cauta ceva mai bun/smart