Da casatoria distruge libertatea financiara. Daca imi dadeai adresa veneam si eu sa stau cu 1 din gagiciile alea. Eu nu as putea trai fara o masina scumpa macar 50.000£ + tuningul care duce la 5000 - 10000£ apoi masaje erotice si femei la agatat, viata e mai buna asa
Nu-i adevarat!
Petrecerile pe care fac cei casatoriti, au cu mult alt farmec decat cei care sunt singuri si care de multe ori raman cu buzele umflate, ca nu gasesc fete sa poata avea sex, sau nu toate fetele sunt dispuse sa le cedeze cand au ei chef, pe cand cei casatoriti au sex, dupa fiecare petrecere.
Aici te contrazic pentru ca femeile casatorite in general au dureri de cap si nu mai vor sex...ele fac sex non-stop ca sa il paca; easca pe abrbat sa le ia de neveste, dupa ce s-au maritat sexul e ultima preocupare. Tot burlacii sunt mai castigati pentru ca la o petrecere 1 din 2 femei bea peste masura si accepta sex acasa la burlac
Te contrazic total!
Pentru una femeie acra si nemultumita, nu trebuie sa generalizezi!
Nu toate avem dureri de cap si nu toate refuzam sexul, asta este doar in mintea ta de barbat, care nu intelege femeile, nu in mintea noastra.
Sunt femeie, am peste 50 de ani si vorbesc din experienta mea si a prietenelor mele.
Burlacii sunt intotdeauna infometati de sex, si cum prind o femeie
la cine stie ce petrecere, cred ca sunt super castgati cu 2-3 partide pe sex, odata pe luna, cand merg la petrecere, dar nu poate egala cu un cuplu casatorit, care au sex cel putin odata la 2-3 zile, insumand cel putin 10-15 zile pe luna. Deci cine-i mai castigat?
Tipule, fac niste,, petreceri'' cu nevasta-mea pe care tu nici nu le visezi. Ai impresia ca sexul ocazional iti satisface toate placarile/gusturile/perversiunile pe care ti le imaginezi?
Nimeni nu te cunoaste mai bine decat partenera/ul de viata amice, pune mana si te-nsoara ca timpul zboara si maine ajungi mos si chiar daca inca te mai tine cariciul, nici dracu nu se mai uita la tine, in schimb baba ta DA.
Cheers