O astept acasa o leg de maini gura si picioare - chem 2 gagici platesc 3h si dai bataie sa vada experienta cucolkd femeie. Apoi sanatate sivirtute afara din casa
In primul rand, nu aveai ce cauta pe FB in timpul programului la servici. Eu ti-as fi dat avertizment imediat, mai ales ca te-ai comportat violent sau te-as da afara din companie.
Apoi, nu sari sa tragi concluzii daca un idiot iti face o farsa, sau stie cine esti si vrea musai sa rada de tine.
Cand ajungi acasa, iti suni iubita si discuti cu ea, ca nu-i omeneste sa acuzi pe cineva doar pentru ca un idiot a pus un mesaj pe FB.
Folositi-va creierul inainte sa reactionati impulsiv, ca va distrugeti relatiile si viata, cu asemenea apucaturi nesanatoase.
Nu era vorba de iubita mea
Atunci comporatmentul tau este total neadecvat, odata ce ai spus ca ai dat cu pumnul in masa la servici si esti agitat de 3 zile, desii nu-i vorba de situatia ta personala ori de iubita ta.
Atata agitatie violenta pentru nimic, este anormala, de aceea este necesar sa vezi un psihiatru, cat mai curand posibil.
E un troll. nu te consuma
Dar cine a zis ca ma consum?
La mine-i ora pranzului acum, asa ca, ma delectez cu o ciorba de vacuta si cu niste topicuri anormale pe TPU
Nu știu cum te-au angajat pe tine
Va despărți și cauti alta
Ii arăți postarea in cauză
Prin recomandari, sunt angajat de top aici in firma
Înseamnă că dai bine cu mătura
Din pacate pentru tine eu am femeie de servici personala care imi face curat in birou asa ca eu nu dau cu matura