Poti sa dormi linistit, pari genul care nu o sa faca vreodata pe una sa il vrea atat de mult incat sa il ia de sot.
Prietene atatea fete si-au dorit sa le iau de nevasta, dar eu nu sunt facut pentru casatorie. eu sunt burlac pe viata
Aha. Te voiau de sot pentru ca esti asa realizat din punct de vedere social, emotional si financiar corect? Nu ca ai fi unul care are maturitatea emotionala a unui copil de 12 ani care pune aceleasi intrebari penibile de ani in coa, corect?
Da sunt realizat financiar astfel incat pot trai o viata fara griji fara sa muncesc mult. femeilor le plac banii, distractia si adrenalina si asta le place la mine. eu traiesc viata maxim, burlac pe viata. Am colegi la servici care ma indiaza cand le povestesc ce weekenduri pline de distractie am in timp ce ei se chinuie cu copii si povara casniciei.
Dacă o iubești cu adevărat, nu te mai poți uita la alta. Dar ca e posibil și varianta asta sa întâlnești pe cineva și sa anulezi nunta, asta în cazul în care nu o iubești.
Se presupune ca te casatoresti cu sufletul pereche... deci ca l-ai intalnit.
Darbdacabtebcasatoresti de frica sa nu ramai burlac batran sau pentru a trai pe banii socrului, atunci e posibil tot ce spui tu.
"Suflet pereche" este o inventie stupida precum "raiul" si "iadul" daca vrei.
Nu exista un standard sub care un om sa fie numit 'suflet pereche' si doar ca tu crezi asta despre o persoana oarecare intr-un anumit moment.
Si da, mai ales daca la nunta vin fosti colegi din liceu/cunostinte vechi pentru care aveai deja o 'atractie' interioara sau carora le trageai clopotele in liceu e posibil sa te imaginezi langa acestia...
Indragostirea instantaneu este la fel de iluzorie precum e scris pot-ul total in afisul lotto.
Ba da te poti indragosti instantaneu! Dar duce la o obsesie pentru acea persoana, sper sa nu se intample nimanui altcuiva!
Un om este atras mai mult de ideea asta, poate ca acea persoana e o fata decenta spre draguta, dar doar ideea ca faci ceva iesit din comun si anume sa te indragostesti fix inainte de nunta, s o anulezi etc te pasioneaza.Actul in sine este ceea ce ti imbunateste parerea despre acea femeie intalnita din senin
Mutubal întreabă: