| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am o dilema din cauza căreia mi-am pierdut echilibrul si am căzut pe scări, șeful a ras de mine si acum sunt în medical acasă, dar tot sunt neliniștit. Doamnelor si domnișoarelor acesta întrebare este pentru dumneavoastră si suna așa: De ce va doriți si de ce va grăbiți sa va mutați împreună cu iubitul vostru ca a executați atribuții de soție pe gratis?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum naiba sa nu te muti imediat daca barbatul ofera totul, casa, masa, plimbari si vacante, placeri si alte avantaje financiare, proasta sa fii sa nu profiti de asemenea avantaje in schimbul unei mese calde pe care orice femeie este capabila sa o gateasca pentru ea, acum gatind pentru doi, sau a unei curetenii in casa, dar fara grija zilei de maine, avand totul pe gratis...

PS Cred ca esti plin de vanatai, de la atatea cazaturi laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"sa va mutați împreună cu iubitul" Punct.
Cine spune ca ea trebuie sa execute atributii de sotie? Pardon, de mama!
Exista restaurante, iar el e baiat mare, isi spala singur ciorapii.

O fata vrea sa se mute impreuna cu iubitul ca sa se iubeasca cu el mai des. In toiul noptii si de 4-5 ori in weekend.
Fata vrea sa se machieze si aranjeze cand o invita el in oras. Sa etaleze noul set de bijuterii primite in dar de la el. etc
Iar la prima cearta sa-si ia valiza si sa se mute inapoi la ea. Sa-l vada cum o implora in genunchi sa se intoarca.

Tu ce credeai?