| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am trăit ceva de-a dreptul terifiant la servici, abia mi-am revenit, am fost pana la baie sa mă stropesc cu apa și sa mă liniștesc. Colega mea de birou a povestit la telefon cu prietena ei cea mai buna care urmează sa se mărite weekendul asta și aceasta i se plângea ca părinții viitorului soț au pus-o sa curețe curtea casei de la care va pleca ea mireasa ca sa nu se facă de rusine. În acel moment colega mea a răbufnit, a trântit telefonul și scaunul. Șeful a intervenit și a trimis-o acasă. Colega mea era revoltata de faptul ca prietena ei care urmează sa fie mireasa e tratată ca un sclav. Ea susține ca viitorul soț trebuie sa cheme echipa de curățenie sa se ocupe de asta, nu viitoarea mireasa sa facă treburi murdare în săptămână nunții. Ce părere aveți doamnelor? Cum reacționati dacă sunteți puse sa faceți treburi murdare în săptămână nunții voastre, când de fapt trebuie sa fiți odihnite și liniștite?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bine ca nu i-au interzis sexul, ca ala ar fi fost si mai "murdar" in saptamana mare laughing mai ales daca este un preot care cere ca mirii sa fie virgini, ca altfel nu le pune cununiile pe cap.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Terifiant? Terifiant e sa mori in spital in chinuri si dureri groaznice in timp ce personalul te ignora, in caz ca urmaresti stirile(greu de crezut, tu ii urmaresti numai pe altii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verginică pe tine te-a *** grija lor? Eu zic să suni urgent la 112 pentru viol!