Dacă plătește bărbatul, femeia e materialistă. Dacă femeia plătește, bărbatul nu e bun de nimic.
Cum s-o mai dai?!
Bro eu sunt tipul cu baia
Asculta la prima întâlnire este ok sa plătești tu dar pe viitor tipele în multe cazuri gastiga mai mult ca bărbatul, mâncăm cu o gura și nu are ea ceva în plus fata de mine.
Faci treaba asta dacă și ea la rândul ei se implica financiar înapoi.
Degeaba îmi zici mie de bărbăție ca s-a dus absolut tot în timp cele profita de maimuțoi care le fac toate poftele... Trebe sa zici și nu
Plus de asta la o întâlnire mai ales prima nu ești animala sa comanzi ceva mai scump decât celalalt ca este jignitor îmi da impresia ca pe banul lui altul rup dar acasă bag pateu cu pâine
Eu sunt tipul despre care vorbești?)))))
Daca te consideri un bărbat bine și nobil plătești tu consumatia că așa e frumos și nu în ultimul rând trebuie să găsești tu restaurantul dinainte și să te asiguri că ai bugetul necesar pentru o întâlnire în oraș.
Situația nu e chiar așa critica, ai făcut-o tu mai critica.
Cat despre sclavii soției, sunt mulți bărbați care plătesc nota și ajung sclavii soțiilor.
Nu tu domnisoara, cel care ti-a spus ca ar trebui sa ai initiativa
No tulai doamnie amu traba sa va cinstesc pe amândoi cu un cafei ce ziceți acceptați sau nu
Eu nu accept sa imi plateasca o doamna/domnisoara cafeaua din respect pentru femeie si ca este de datoria mea ca barbat sa o protejez. Daca doresti te cinstesc eu, la colegu nu bag mana in foc...presimt ca va profita
Frate frumos si elegant e ca un barbat sa plateasca consumatia femeii. barbatii care fac femeile carora li se plateste consumatia materialiste sunt sclavii sotiei
Foarte drăguț din partea ta poți cumpăra un pachet de cafea dacă chiar dorești
Ai de grija cu tipul asta ca daca iesiti in oras te pune sa iti platesti consumatia si precis va imparti costul taxiului...
De acord! Este foarte dragut ca barbatul plateste o cina, doua, trei, insa la un moment dat intervine si bunul simt, iar aici o femeie ar trebui sa constientizeze ca sunt niste bani pe care acel barbat ii cheltuie, bani pe care ii munceste sau nu (chiar si asa, putea face altceva cu ei, insa a ales sa ii cheltuiasca cu tine). Daca tu continui sa platesti mereu pentru toate, mai ales la primele intalniri, cred ca ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare referitor la partenera ta.
Nu pot ieși cu el în oraș ca nu ma lasă bărbată-mi-o
beausingurlamasamea întreabă: