anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey lume, as vrea sa pun o întrebare fetelor mai mari, deci vorba este despre sora mea mai mică, am aflat ca se masturbează de la vârstă de 14 ani acum are 16, din câte mi-a zis ea o face cu o perna, mamei nu pot să-i zic, la doctor nu pot s-o duc, ca nu vrea sa afle lumea, eu nu am trecut prin asta sa știu, deci am decis sa va întreb pe voi, i se poate rupe himenul din cauza asta? Mai este virgină? Precizez ca nu a avut relații sexuale cu nici un băiat si la noi o fată trebuie sa fie cinstită in seara nunții.

Va rog răspundeți-mi sincer si fara critici si răutate, doar fetele care au trecut sau știu ceva despre asta

Răspuns Câştigător
| alinstefanvlad a răspuns:

Virginitatea este doar un concept ce nu are legatura cu medicina. De asemenea sunt sigur ca himenul ei nu are nimic. Funda pls=)

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine cu perna decat carnea calda nemiloasa. O sal prinda si pe nea judecatorul candva in viata

| Ofiintă a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, nu are cum să se dezvirgineze și este perfect normal, având în vedere faptul că este in perioada pubertății.
Este bine să îti cunosti corpul, chiar si dpdv al sexualității.
Nu trebuie să spui nimănui nimic.

| corbulalbrosu a răspuns:

VIRGINITATEA FEMEII
Acest concept al virginitatii fetelor este perceput foarte diferit, astfel ca in anumite culturi sau diverse comunitati reprezinta o stare absolut obligatorie pe cand in alte culturi cu idei mai libertine, virginitatea si-a pierdut practice orice valoare spiritual-moral-etica. Foarte multa lume face o confuzie impardonabila considerand DEFLORARE ''pasaricii'' ca fiind egala/sinonima cu DEZVIRGINAREA femeii. Multi NU reusesc sa inteeaga faptul ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii deci nu la nivelul vaginului/vulvei. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real, fizic sau material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit,
Deci reiese foarte clar ca medicul ginecolog NU se poate pronunta in privinta modului de deteriorare a himenului. Deflorarea se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive. Printre aceste motive care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea.
DEFLORAREA "" PASARICII""
In cazul unei consultatii medicale, medicul ginecolog poate sa constate vizual pur si simplu doar starea reala, efectiva privind INTEGRITATEA ''pasaricii'' in ansamblul ei. Medicul poate sa constate daca himenul este intact/intreg adica nelezat, sau daca este rupta/deteriorata adica daca este DEFLORAT, insa niciodata niciun medic responsabil, NU se va pronunta asupra modului in care s-a produs deflorarea. Medicul NU se va pronunta datorita faptului ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii, nu la nivelul vaginului. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real/fizic/material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit
In concluzie reiese foarte clar ca acest proces de deteriorare a himenului se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive. Printre aceste motive care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea. Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu perna e mai greu de rupt himenul.

| mihai69 a răspuns:

E foarte virgină și nu are cum să se defloreze astfel.
Și nu trebuie dusă la medic ea, ci mai degrabă restul lumii din satul vostru.

| doctorandus a răspuns:

Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori pe zi si n-au nicio boala.

http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc

Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".

| Emilian65 a răspuns:

Masturbarea cu perna nu duce la pierderea virginitatii. Deci este inca virgina.

| LoveSleep a răspuns:

În martie aveai 15 ani.
Acum ai 16.
Ups. Ai comis-o.

| NotNamed a răspuns:

Logic ca e virgina. Himenul nu si.l poate rupe usor. Daca cumva cu cel mai mare ghinion din lume si l.ar rupe tot ar fi virgina. Virginitatea nu consta intr-o bucata din corp. Este ceva spiritual-social. Dezvirginarea se produce la primul contact sexual vaginal cu un penis nefiind necesara o modificare a corpului.

| tzionut a răspuns:

Personal nu cred ca s-a rupt himenul de la frecat cu o perna. Recomandarea mea e sa foloseasca degetele si sa se stimuleze clitoridian.

| Alexia26 a răspuns:

Cu perna?

| Mariadenisse a răspuns:

Și sora asta mai mică ești de fapt tu laughing)

| Rebecca554 a răspuns (pentru Mariadenisse):

Nu fata mea, dacă eram eu ziceam, n-am dc sa mint nimeni nu ma cunoaște aici, dar mai bine nu comentai happy