| Oxanna a întrebat:

Hey lume...as vrea sa va cer sfatul in legatura cu o problema. oarecum mai veche de-a mea: DRAGOSTEA. In caz ca mi-ati urmarit activitatea,, amoroasa" ati vazut ca il plac, ma place etc. Azi am vb pe mess dupa 3 zile in care am fost plecata. Am vorbit despre diverse lucruri pana cand l-am intrebat de ce nu vrea sa fie cu mine. La inceput, mi-a spus ca nu imi zice ca ma va rani. Eu i-am zis :,, daca nu ma faci c***a care umbla cu toti baietii atunci nu ma ranesti". El mi-a spus ca din reactiile mele si din ceea ce fac el asta deduce. Normal ca m-am suparat si l-am intrebat dc crede asta despre mine? mi-a zis ca pentru ca eu am vb cu un alt baiat mai mare, si i-am cerut sfaturi in legatura cu relatia noastra. De atunci, nu i-am mai spus nimic. acum problema este ca eu tin la el extrem de mult, si n uvreau sa il peird, dar el ma considera o parashuta care se da la toti nou-venitii, si eu nu sunt asacrying ce sa faac? de atunci nu ma mai pot opri din plans, si ma deranjeaza ca el are parerea asta despre minesad

Răspuns Câştigător
| WhiteRose a răspuns:

Probabil este dezamagit de tine si tot ce ai putea face ar fi sa ii domenstrezi ca se insala in legatura cu tine.
Daca tu i-ai spus inainte cum te-ar ranii si era exact ceea ce el gandea inseamna ca si tu iti dai seama ca el ar putea avea motive sa creada asta, nu motive reale ci doar sa interpreteze asta din reactiile tale.( sper ca ai inteles ce am vrut sa spun)
Nu rezolvi nimic daca plangi, iar el, daca te place ar trebui sa iti dea o sansa. Arata-i ca doar el te intereseaza, nu poate fii atat de greu, cred ca esti o fata asa mai libera care nu considera ca e ceva gresit sa fii apropiata de un baiat care nu iti este iubit(cum sunt majoritatea fetelor) si poate de asta el nu te intelege.

Dar daca el nu poate accepta asta la tine, nu te sfatuiesc sa te schimbi pentru nimeni si nimic, nu cred ca merita cineva

3 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Daca din atatalucru el a dudus asta e clar ca e cam ingust la gandire, daca a fi parashuta cum zici tu inseamna doar sa ceri sfaturi de la altii atunci e grav. Nu vad de ce te deranjeaza ce parere are el, doar tu nu te simti.nu? Asa ca stai linistita si nu incerca sa schimbi parerea lui, cu cat incerci mai mult sa te "scoti" cu atat te adancesti mai mult in parerea lui despre tine!

| Madden a răspuns:

Posibilitatea 1 - Fii atenta... ce spune el sunt doar scuze ca sa scape de tine. Daca el crede asa inseamna ca nu te merita si sa deduca in continuare. Daca tii mult la el(ceea ce nu cred) spune-i sa iti acorde macar o sansa...
posibilitatea 2. E cu alta...
sau alte posibilitati... ca sunt infinite laughing
"De atunci, nu i-am mai spus nimic. " eu zic sa il mai intrebi ce crede despre tine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te apropii de el, sa te porti ca o prietena buna cu el si sa ii arati ce fel de fata esti, cu adevarat. in orice caz, daca te place si el asa cum il placi tu pe el, ai o sansa mare sa il convingihappy si inca ceva...indiferent ce se intampla si oricat de tare ti-ai dorii o relatie cu el, sa nu fi falsa...adica sa nu te dai ce nu esti doar ca sa il impresionezi pe el!