| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume azi dimineața la munca urmăream o emisiune de pe pro tv unde a fost invitata Roxana Vancea si soțul ei împreună cu copilul lor si au povestit cât de frumoasă este viața lor. În acel moment am căzut pe gânduri si am făcut o psihanaliza la rece. Dilema mea este, de ce femeile care au un trecut necurat si sunt cunoscute pentru faptul ca s-au culcat cu mulți bărbați, de exemplu, Gina Pistol, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Roxana Vancea plus altele care au distrus căsnicii, de ce aceste femei trăiesc pe picior mare si au ajung doamne în societate si duc o viața de prințesa fără griji asigurata de soțul/iubitul lor, si în timp ce femeile decente, oneste si cuminți muncesc din greu si își distrug sănătatea din cauza locului de munca si se distrug psihic din cauza unui soț care face 50/50 la chirie/ cheltuielile case/ieșiri în oraș, nu le asigura viața de prințesa si le exploatează ca pe niște sclave la treburi murdare de bărbați (precum zugrăvit, munca în grădină, carat obiecte grele, le lasă ca care sacoșele grele de cumpărături).
Ce parere aveti despre asta?

2 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Aparenta ne spune ca ele o duc bine, daca noi oamenii simpli ne infruntam cu problemele de zi cu zi, evident ca si celebritatile se confrunta cu aceleasi probleme, numai ca au mai mult de suferit social si economic daca esuaza.

De unde stii ca viata online lui X este 100% conforma cu viata ei reala? In online arati ce vrei, un perete curat, dar daca face un tur al tuturor peretilor, vedem si putreziciune, oricum am privi situatia, de cand cu eliminarea societatilor totalitare nu putem sa criticam viata altora sau modelele, au dreptul de a face orice doresc in limitele legii

| VoidEternal a răspuns:

"În acel moment am căzut pe gânduri"

Vezi, aici ai gresit.