| ph3on1x_9001 a întrebat:

Hey lume, ca toti oameni imi place de o fata...
I'am zis ce simt pentru ea, insa a zis ca tine la mine dar doar ca la un frate...multi prieteni imi zic sa lupt pentru ea si sa o rog pentru o sansa sa ma cunoasca cu adevarat.noi avem mult in comun chiar si data nasterii...si e chiar o fata speciala ar trebui sa imi ascult prieteni si sa lupt sau sa renunt?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LeuTz a răspuns:

Sa te milogesti de ea sa iti dea o sansa sa fii cu ea? Asta intelegi tu prin luptat? Omule mai sunt o gramada de fete pe planeta care o sa gasesti ceva in comun cu ele si tu te milogesti de asta.Nu te lua dupa prietenii astia ai tai cu milogitul ca e o prostie.Stiu ca e greu dar cauta pe alta, daca ti-a zis ca tine la tine ca la un frate (adica de la deloc in jos) e clar ca trebuie sa o lasi balta.

4 răspunsuri:
| Marcelino a răspuns:

Ca sa ai sanse cu o fata trebuie sa creezi raport si atractie sexuala.
In cazul asta tu ai creat doar raport(ai vorbit cu ea ca si un amic).
Cauta pe google despre rapor si atractie sexuala pentru a avea succes cand abordezi o fata sau cand esti la o intalnire cu ea.
Ar trebui sa iti schimbi atitudinea asta de AFC-er.

| Ovilacul a răspuns:

Cand o fata iti spune ca esti ca un frate pentru ea e acelasi lucru cu " Nu am de gand sa am o relatie cu tine niciodata!", crede-ma. E vina ta ca ai ajuns in situatia asta, trebuia sa actionezi mai repede. Eu iti recomand sa cauti pe alta.

| Andriana_7122 a răspuns:

Salut) eu cred ca ar fi bine sa te mai luptzi daca intr-adevar o iubesti(sau daca iti place de ea tare.) poate cu timpul ea isi va schimba parerea te va afla. si va fi cu tine.)) succese mari)

| ph3on1x_9001 explică:

Leutz faza e ca nici eu nu vreau sa ma milogesc m-am gandit la asta eu ziceam sa ii cer o sansa daca nu vrea o sa renunt nu sunt un obsedat sau ceva de genul...in fine astept mai mult raspunsuri si o sa ma decit.