Da,ea muta pe balcon iar cand ma enerveaza poate zbura ca doar e parasuta, esti amuzant, faza e ca nu ai cine sa te muti, tara asta plina de zdrente feminine imi lasa un gust amar
Nu toti, aproape nimeni nu face asta. Ideal e sa se ajute la comun acord cu banii si treburile casei, analizele la sange inainte de primul act sexual (au fost situatii cand s-au infectat cu hiv) pentru ca aia sau el zicea ca e bine si habar nu avea. In Spania un tip a infectat intentionat o femeie si acum plateste 50 000€ luna de luna pana achita datoria fata de infectata + 10 ani de inchisoare
Fiecare cuplu face cum considera. Noi am avut o discutie dar nu a fost nimic drastic. Niste compromisuri despre cine ce asteptari are si apoi i-am facut loc in dulapul de haine.
Inseamna ca baiatul locuieste in apartamentul tau daca i-ai facut loc la haine? presimt ca cineva va deveni sclavul sotiei...
E chirie. Eu locuiam aici singura, el locuia cu inca 2 prieteni intr-o casa cu 4 camere. Si de aici el face 15 minute pe jos pana la munca. Nu e sclavul meu, suntem parteneri cu drepturi egale.
Nu neaparat! fiecare cu placerile lui! lui ala ii place sa faca aia! lui aia ii place sa faca aia! depinde!
Eu am un defect, gandesc prea mult
Nu se vede