Sclavii soției frate, dar cine mai merge la magazin în zilele noastre? Are telefon, să comande.
Așa e frate suntem în epoca moderna
De ce nu?
Daca ma iubeste, se duce de dragul mei pana in orasul alaturat, sa-mi cumpere placinta
Repeti intrebarea pentru ca cealalta cu aceeasi tematica ti-a fost stearsa?
Doi adulti normali la cap ar trebui sa fie in stare sa se inteleaga in privinta treburilor din casa, printre care si cumparaturile, fara sa se simta persecutati/ in sclavie.
Am vazut destui barbati facand cumparaturi ghidati prin telefon de sotiile lor! Nu mi se pare nimic anormal, indiferent ce fac ele in acest timp!
Poate e în pat cu altul în timpul ala si pana vine soțul de la cumpărături ei fac dragoste?
Sau poate au grija de copii, gateste, fac curat prin casa?
Depinde de chef, oportunitate si de cat esti de dispus sa o faci. Cine se duce de frica si la comanda, e genul de om care va muri de stres.
Sunt barbati fara personalitate.
Dar in ultimul timp am vazut ca sotiile fac cumparaturile deaorece barbatii uita de fiecare data sa ia ceva de pe lista.)))
Dar ce parere aveti de barbatii care nu sunt in stare sa mearga singuri pana la magazin si sa cumpere o paine si se vaicaresc pe tema asta?
Da ce părere ai că specia masculina trăiește doar cu aer și bieți de ei le cade ceva dacă merg și ei sa cumpere o pâine? Dar oare femeilor le convine sa facă toate astea ca ultimele servitoare în timp ce bărbatu sta cu berea în mana în fata televizorului sau butoneaza telefonul?
Adevarul este ca nu prea vezi femei ghidate prin telefon de soț, eu personal nu am văzut niciodată
Uite, eu sunt una din nevestele care-si ghideaza sotul prin telefon, de fiecare data cand pleaca de acasa, fiindca la intoarcere ma suna si ma intreaba daca vreau ceva, sa-mi cumpere.
Evident ca atunci nu stiu...asa ca-i spun sa ma sune cand este in magazin si atunci il ghidez prin magazin unde sa mearag si ce vreausa-mi cumpere si asta nu se intampla odata, ci frecvent.
Pentru ca femeia știe ce trebuie să cumpere nu are nevoie sa dai mură-n gura pe când bărbați habar nu au și e normal sa ii dai indicații
Doamne fereste, adică dupa ce ca ii penibila întrebarea, si iti mai face si de mâncare, acum mai si repeti intrebarea