Nasol. Ea ar trebui sa fie pasagerul prințesă, nu el, sau măcar sa participe amândoi la organizare, nu doar ea.
Cand nu cunosti toate datele problemei, te poti insela asupra situatiei si evident judeci gresit.
Mi s-a intamplat de nenumarate ori ca eu sa palanific o vacanta si sa ma ocup de toata organizarea ei, deoarece sotul a lucrat in acest timp, finalizand si incheind proiecte ca sa lase o situatie clara si stabila in firma, ca sa poata pleca linistit in vacanta, asdar nu l-as putea numi "printesa" pentru ca saracu era plin de treaba si urgente, care nu-i mai permiteau si statul pe telefoane, ca sa faca planuri si rezervari.
Pasager printesa? Why is it wrong sa platesc eu ca femeie? Asa cum barbatii isi arata iubirea prin cadouri si prin faptul ca platesc ei pot si eu sa fac asta daca vreau, traim in 2024 man, find youself a real woman not a gold digger
Nu cred că s-a referit numai la bani, ci la organizare in general, făcut rezervări, caută pe net cu orele cele mai bune opțiuni de camere de hotel, dat telefoane, mailuri, programări vizite obiective turistice, si bărbatul doar sa fie prezent in ziua plecării fără sa participe la nimic. Nici chiar așa.
Well asta difera de la persoana la persoana. De exemplu eu chiar zilele trecute am planificat si platit o vacanta pentru mine si iubitul meu, fara agentie (3 cazari + 5 zboruri + rezervare parcare la aeroport in Budapesta). Daca stii ce filtre sa pui gasesti aproape instant n variante de cazari care sa se incadreze in preferintele tale si nu dureaza enorm de mult timp (aprox 3-4 ore mi-a luat mie tot)
Stimata doamna și domnișoară, un bărbat care permite așa ceva nu e un bărbat. Tu trebuie sa fii răsfățată, NU îți cobori standardele!
Crede-ma ca sunt destul de rasfatata, avand in vedere ca am primit de la el 2 bratari Van Cleef, si cateva genti Doar alea costa mai mult decat salariul multora pe urmatorii 10 ani
catalina_2916 întreabă:
anonim_4396 întreabă: