Felicitari pentru cei 14 ani rezistati pe TPU, daca o tii tot asa si in urmatorii 14 ani tot aici pe TPU vei fi!
probabil veti ramane : tu, jassmina si '"chatGPTistii"
sa ne auzim cu bine
Mersi frate doamne ajuta
Hai ca esti simpatic, insa o mica remarca daca imi permiti, mai schimba in scenariile tale faza cu am cazut din picioare, am cazut de pe scaun etc
Eu ti-as spus ca nu m-am umilit niciodata in fata soacrei, dimpotriva, chiar ea s-a oferit sa ne spele vasele si la noi acasa, iar cand mergeam la ea la masa, nu am lasa niciodata, sa nu-mi murdaresc mainile si hainele.
Multumesc! La fel!
Dacă mă uit 100% sigur găsesc un răspuns sau întrebare de-a ta in care ai zis de bărbații care spala vase că sunt sclavii soției. Măcar hotaraste-te și tine-ti o idee, nu mai merge pe 2 cărări. Știu că ești un troll, dar macar fii unul de calitate.
"am căzut în brațele portarului, a fost un moment deosebit, ne-am zâmbit reciproc și am mers mai departe fiecare cu treaba lui"- suna ca o fata din-aia disperata care cade in bratele băiatului dupa care e moarta.
"voi NU sunteți SLUGIILE nimănui!"- Da, femeile au luptat sa dovedească asta ani la rândul.
In fine, faptul ca speli vasele nu te face automat sclava cuiva, e doar un gest din proprie initiativa si bun simt.