anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey lume, cum a fost prima oara cand ati facut sex anal? Descrieti experienta cat mai detaliat

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau, dar descrierea unei partide sexuale in detalii, nu este permisa aici.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

E permis, la categoria dragoste & sex pe TPU.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti serios? Cum sa descriem detaliat o partida de sex anal?
Asa ceva este obscen si interzis pe acest forum!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am făcut și nici nu am de gând.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am făcut, nu fac și nu voi face așa ceva nici de m-ar plăti în aur și diamante!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar sex oral?

Nu,pentru că mă va lua cu vomă și o să stric toată plăcerea.

Doi la mână, NU îmi place ideea.

Răspuns utilizator avertizat
| gritt a răspuns:

Alunecoasa.

| anonim_4396 explică (pentru gritt):

Interesant

| FreedomAli a răspuns:

Bună. Există o tehnică care dacă este respectată cu siguranţă sexul anal poate fi extrem de plăcut pentru ambii participanţi. Regula nr.1 clisma, care nu este neaparat obligatorie atât timp cât totul este curat şi igienic, însă ajuta mult mai ales pentru începători. Din proprie experienţă. Regula nr. 2 lubrifierea, deoarece zona respectivă nu este foarte umede la toate persoanele un picuţde lubrifiant va face experienţa şi mai plăcută iar durerea va dispărea. Că spuneam de durere. să ştiţi că ţine de voi dacă alegeţi să vă doară sau să vă placawinking :p relaxarea este punctul cel mai important! Relaxează te, stai fără griji şi nu sta încoradat/ă, lasă ţi fesierii să se bucure de senzaţiile mişto oferite de sexul anal!?
Preludiul! Cu cât "fierbi".ai mult o persoană, cu atât mai mult va dori să primească bănănuţălaughing
Multe cupluri au declarat că după prima experienţă anală au rămas uimiţi de plăcerea oferită încât poate fi chiar şi mai plăcut decât sexul vaginal în unele cazuri. Dacă renunţi doar pentru că te a durut unpicuţ la prima încercare vei pierde senzaţiile tari de după. până la urmă şi prima oara vaginal doare aşa că. eu zic că merită efortul! "Rupere" plăcută, savuraţi o din plin!

Întrebări similare