OK..sa incep.
Cate stai pe 9gag de obicei? Glumesc..nu asta conteaza. Bucurati-va de aceste momente cat de mult puteti. Este mai frumos sa fiti impreuna fara sa stiti ca sunteti..doar inima va spune ca sunteti si simtiti asta amandoi reciproc. Nu trebuie sa fie nimic oficial. Pur si simplu va veni de la sine..sa nu te grabesti si sa nu iti pierzi speranta ca vei fi cu el. Si da, parte cu "chase" este intr-adevar cea mai frumoasa parte. Cand amandoi va doriti sa fiti impreuna, sunteti 140% siguri ca puteti fi impreuna dar tot nu faceti primul pas. Purtati-va asa in continuare. Nu se poate intampla nimic rau. Daca veti fi impreuna, lucrurile se vor schimba. Cum..nu stiu. In bine...hmm..nu cred. Vor ramane la fel sau for scadea incetul cu incetul (asta daca va grabiti). Puteti sa stati in aceasta perioada si 3 luni nu conteaza. Have a nice day
..Stau pe 9gag doar cand ma plictisesc, dar sunt puternic influentata de colegii mei, care sunt mari fani .Si ai mare dreptate, si eu gandeam la fel doar ca nu eram sigura ca nu stiu..ca de poate asa ceva . Adica sa fi cu cineva fara sa te implici in modul ala, fara tot felul de complicatii si fara sa te simti legat (la propriu) de o persoana.Mersi mult, super sfatul tau!
Foarte frumoasa povestea ta. Eu zic sa mergi la el, sa ii spui ca il placi, nu ai nimic de pierdut, pentru o eventuala respingere(ceea ce nu cred ca se va intampla) viata merge inainte...p.s sunt baiat:p
Nu stiu ce sa-ti raspund, dar mi-a placut foarte mult cum ai scris. I'm weird.
Rar vezi intrebari formulate asa de bine pe aici. Eu sunt baiat, si iti recomand sa te joci putin cu el, arata-i ca iti place de el, dar nu ii sari direct in brate.
Mersi mult de tot pentru sfat!..si de,, compliment'' daca pot sa-i zic asa!