| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume de azi dimineață fac calcule și statistici și mere îmi da cu virgula, sunt foarte tulburat. Când mi-a adus femeia de servici cafeaua am scăpat-o pe tastatura și am stricat-o. A venit șeful, a dat cu pumnul în masa și m-a pus sa plătesc triplul sumei pentru o tastatura noua. Dragii mei dilema care mă perturba e următoarea: La ultima mea întrebare anumiți utilizatori susțineau ca gestul contează nu valoarea cadoului pentru partenera. Dacă luam așa, înseamnă ca dacă partenerul găsește pe jos un obiect pe care îl considera frumos și îl da ulterior iubitei sale ca un cadou, înseamnă ca gestul a fost frumos desi e un obiect de pe jos care probabil poarta mii de microbi? Se spune ca valoarea cadoului nu e importanta, dar dacă un iubit iti face un cadou ieftin, în sinea lui nu se gândește așa "mă, se mulțumește cu orice așa ca orice lozinca de 5 lei o face sa se bucure"? Eu personal când fac un cadou scump unei femei, consider ca femeia este importanta din moment ce fac un efort financiar, pe când un cadou ieftin dat sub pretextul " gestul contează" denota lipsa de implicare atât financiară cât și morala. Părerea mea este ca atunci când ești important pentru cineva atunci și cadoul e pe măsură, dacă nu orice chilipir și un "gestul contează " face tot laughing))).Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| TheGentleman a răspuns:

Ai încercat să devii regizor? Ai imaginație bogată și compui scenarii wordless. Ar ieși niste scurt-metraje interesante doar din eseurile de pe TPU rolling on the floor

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

E bun daca iti da mere si nu pere, pe langa faptul ca femeia de serviciu iti aduce cafeaua. Sper ca s-a spalat pe maini, ca doar stii ce atributii curate are ea, nu? laughing

| minrest a răspuns:

Tu nu ai de unde sa stii, ca m-ar mira sa poti lucra intr-un birou, cu gandirea ta infantila, dar... niciodata cafeaua nu o face si nu o aduce femeia de servici. Cui ii aduce secretara cafeaua, nu o sa ii ceara niciodata seful sa plateasca tastatura, chiar daca da cu ea de podea intentionat. Astea sunt pierderi marunte, costuri prevazute. Iar pe fond, cand o cunostinta iti da cadou un fleac, gestul conteaza, e frumos ca s-a gandit la tine. Dar cand e vorba de apropiati, e altceva, valoarea cadoului arata cat inseamna persoana pentru tine.

| iulia0514 a răspuns:

Asta cu "gestul contează" difera de la om la om de exemplu dacă omul e sărac și totuși își da silința să-ți facă un cadou cât de mic e de apreciat dar dacă are o situație financiara ok și vine cu un stilou de 2 lei e cam aiurea!

| anonim3248 a răspuns:

Gestul contează, nu contează ce cadou e.