| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, dimineata asta pe Facebook am vazut ca o fosta colega de liceu a divortat, am ras atat de tare ca am cazut de pe scaun si am rupt scaunul, acum urmeaza sa ma bage sefu in sedinta. Motivul rasului este ca ea era foarte mandra de relatia ei si ne scotea ochii ca ea se marita si devine realizata si a avut grija soarta sa i-o intoarca. Pe langa ea mai am o groaza de colegi care s-au grabit sa se marite dupa liceu si acum divorteaza pe capete. Voi cum reactionati cand vedeti ca fostii colegi de liceu divorteaza pe capete?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai mei n-au divortat, cred. Nu stiu.
Nici nu tin legatura cu toti. Curvele s-au maritat primele, conform traditiei. Dar au casnicii ok, cel putin pe exterior. Plozi pe banda, 0 cariera si cate un fraier care le duce in spate.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inteleg ca sant vremuri dificile, Bucurestiul e in top la divorturi, avocatii castiga bani frumosi - au ales bine meseria. Invatare de minte pentru restul mai bine sa ramana in relatie decat sa dea bani pentru divort

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inteleg, de ce ar trebui sa reactionam noi, daca altii divorteaza?
Cred ca fiecare trebuie sa-si vada paiul din ochi, inainte sa comenteze.
Bine ca unii au dupa ce divorta, pe cand altii nu sunt in stare nici macar sa-si gaseasca o partnera, ca in cazul tau (si nu as rade, ca nu-i de ras, dimpotriva, chiar esti de plans).

| Emilian65 a răspuns:

Ma îngrijorează acest lucru și ma gândesc sa nu se întâmple și cu mine la fel.

| Emma30555 a răspuns:

E absurd sa te dai mare cu relatia la fel cum e absurd sa te bucuri ca unii divorteaza. Unul de s-a casatorit odata o va mai face de cateva ori ca asa se simte bine, sa, fie casatorit. Daca tu esti singur ca asa vrei nu ar trebui sa te frustreze cei care au familii sau se simt mandri ca le au, e problema lor important este ca tu sa te simti bine, asta se va vedea si in exterior si ei poate te vor invidia uneori pentru libertatea ta dar depinde ce faci cu acea libertate. Un om frustrat fie singur fie casatorit se vede de la o posta la fel si un om fericit, nu conteaza daca e singur s-au casatorit sau doar intr o relatie. Si daca tot ai intrebat "Câinele moare de drum lung şi...prostul de grija altuia "asta era continuarea

| Crackman a răspuns:

Ma doare-n paispe... am prea multe probleme de rezolvat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câinele moare de drum lung şi...