Oh da 100% adevarat.
Depinde ce înțelegi prin amanți, nu toate vor să-și înșele soțul, e mai mult o necesitate emoționala decât sexuala. Dar cam aproape toate incep sa flirteze sa se simtă din nou tinere și atractive.
Eu nu m-aș baga serios pe femeile măritate, prea multa drama poate ieși din asta.
Sant multe cazuri, dar nu toate, altfel era usor sa gasim milf.uri pe masura. De fel alea divortate cu copil prefera tineri
Primi acum o ofera de la una de vreo 40 cica e maritata si vrea pe.bani,dar e grasa și arata ca ala care sperie ciorile pe camp haaa si invers mann fii neutru daca vrei sa devi imtelept, daca vreti va povestesc o drama din partea unei femei
Hai ca am timp, o femeie a stat cu unu de 17 ani, apoi dupa 8 ani era paranoic cu ea o manipila, urmarea, iar el porcul o insela ba si spunea cand il suna una ca merge la ea, a terorizata inca ceva ani iar acum gunoiul inca o urmareste desi a înșelat-o mereu in ani aia ia si spus si in fata, ce gunoi ba
Este adevarat ca exista o sansa, cat de mica sau cat de mare ca femeile maritate sa caute amanti tineri si frumosi ca sa compenseze neglijenta sotului.
Da normal. Cu vreo 365 am fost iо anul trecut....anul asta a fost carantina, pandemie, alea alea și au fost doar 274 până acum
Nu contează dacă există excepții. Regulile tot se aplică chiar daca una din 10 nu face asta.
Una din zece?
Altu care spionează populația pământului
E la fel de patetica intrebara, ca si cum ai zis ca tot bărbați sunt obsedați sexuali
Florin_Ioan_Popa_1973 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: