Oke... incearcasa vezi daca merita mai intai, crede-ma mai bine sa ii descoperi adevarata fata decat sa vorbesti cu el si apoi sa faca baza. fi atenta. mai inati gaseste un subiect comun. de exemlu daca ii place fotbalul documenteaza-te despre un jucator anume, si cand este si el in preasma incearca sa vorbesti cu fetele, spunandu-le cat de frumos e jucatorul ales. apoi daca intra in discutie cu tine, orice ai face nu te contrazice cu el. bun. incearca intr-un mod cat mai subtil sa ii ceri numarul de telefon sau sa il dai tu pe al tau. incearca sa iesiti mai multi colegi in parc sau sa va plimbati, chemandu-l si pe el. cere-i numarul de telefon, spunand ca va intalniti undeva. simplu, nu? apoi incearca sa va faceti poze impreuna; asa o sa va imprieteniti... o sa vb mai mult, etc. dupa ce v-ati imprietenit ca lumea ii zici ca tu ti la el mai mult decat k la un prieten. sa nu ii spui :"imi place de tine".te va crede inca un copil. in cel mai rau caz o sa iti zica ca el vrea doar sa fiti prieteni buni. si cel mai bun caz o sa vrea sa stea cu tine. BAFTA!
Ok stiu ca ii place Steaua dar poti sa imi zici un jucator,
ca eu nu le am cu footbalu(daca stii).
Incearca o chestie cum ca faci un sondaj de opinie si intreaba-l ce-ti trece prin minte,care este echipa preferata,daca practica un sport, de la ce varsta, etc
Deci. uite spune-i despre florin costea. este un jucator destul de detestat la steaua, dar a reusit sa marcheze si el cateva goluri.si e destul de dragut;). apoi adu aminte si de ciprian tatarusanu- portar, este superb :)). zi ca daca ar fi mai scund ar fi perfect sau mai stiu eu. http://www.fcsteaua.ro/echipa/Ciprian%20Tatarusanu--1247159843.html uite aici mai multe detalii. sper ca ti-am fost de folos
Abordeaza-l pe net.vezi cat de comunicativ e cu tine - dac vbiti mult treci mai departe
Asa eram si eu. dar stai calma... vb cu el aratate foarte detreaba si asa is toti se indragostesc, de fata respectiva daca vade ca ea vb cu el si se inteleg ii bine atunci:*