Din punctul meu de vedere da. Mie nu mi-ar conveni ca soțul meu sa umble cu un curvar prin discoteci sau pe la "gagici"
Cand se stabileste omul la casa lui cu copil si tanti inseamna ca ramas bun prieteni si libertatea burlaciei - ramane legat de familie altfel nu se considera responsabil. Daca nu vrea copil si femeie sa ramana singur cu femei la ocazie
Cam da. Dar dacă nu petrece foarte mult timp plecat. Nu cred ca ar deranjao pe soție.
Viata de burlac este super la 20-30 de ani dar daca o vrei la fel de hedonista de la 40 in sus e mai greu. Fetele "gagici faine" dau tarcoale pana la un punct, daca vad ca nu arunci cu banii si nici nu esti la prima tinerete de obicei se reorienteaza foarte repede. In fiecare a
un alt baiat de bani gata isi incepe "tura de glorie" si fetele orbiteaza in zona asta. Prietenii ii ispitesti o data, de doua ori, de 10 ori si dupa gata, femeia pune piciorul in praf, sa stea el acasa sa vada de copii. Nu stiu daca femeile se simt amenintate, cred ca mai mult barbatii se satura.
Depinde de mentalitatea femeii respective și de cât de mult ține soțul acesteia la principiile și fidelitatea lui față de soție. Dacă soțul e ușor influențabil și nu ține le principiile sale și nevasta lui îndeajuns, poate să se lase convins de prietenul burlac să "calce strâmb."
HappynewCenusa întreabă: