| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume este adevărat ca în 2025 e rușinos ca bărbat sa circuli cu autobuzul?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O fi, pentru tine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu toti au masina...plus ca unii nu sunt facuti sa fie soferi.
vinerea in Cluj se circula gratis cu mijlocele de tranport in comun.Erau oameni de tot felul, cu siguranta si soferi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E rusinos sa poluezi atmosfera turand caiii putere fara nici o treaba pe strazi.

Dar managerii care circula cu transportul in comun (nu in Romania), crezi ca ei fac ceva rusinos? Castiga timp si calm in fiecare zi! Sunt cei mai castigati!

| iulia0514 a răspuns:

De ce ar fi rușinos? Eu chiar apreciez colegi care vin la munca cu transportul în comun chiar dacă au mașină asa mai evitam aglomerația în trafic!

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru iulia0514):

Un bărbat adevărat îți cumpara o mașina cu care sa meargă la serviciu.

| iulia0514 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Corect un bărbat adevărat are masina chiar dacă moare de foame și pica casa pe el important e sa aibă mașină ca na el e bărbat adevăratlaughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru iulia0514):

Medicul de familie in vizita la o pacienta care abia nascuse. Sotul pacientei a dus-o cu masina. A fost foarte impresionata de masina: ultimul model, luxoasa etc.
Acasa, pacienta era pe o saltea si nu aveau nici macar un scaun pe care sa se aseze medicul. Nu aveau nici o piesa de mobilier!
Dar "barbatul" avea masina!

| iulia0514 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Corect! Nu contează ca mor de foame dar important este ca au mașină laughing

| Kufu95 a răspuns:

Dar ca femeie este? Nu înțeleg ce întrebare e asta. autobuzul este un mijloc de transport, nu văd ce e așa de ciudat.

| 1onur a răspuns:

Eu merg cu autobuzul la muncă și cu trenul și cu bicicleta! să-mi fie mie rușine!