Https://www.youtube.com/watch?v=FUfB9s69xxg&ab_channel=Cheloo16Hz
imi place cum gandesti
Cel putin 1 personaj din situatia ta nu are ce cauta la restaurant.
Fluieratul e nepoliticos, nu se face asa ceva la restaurant.
Oamenii manierati stiu cum sa se poarte cand ies in lume. O femeie educata are rabdare sa vina chelnerul si il asteapta pe barbat sa emita semnalele.
La restaurant nu se fluiera, ca nu esti la stana. Si Ce zici tu, depinde de personalitatea fiecaruia. Crezi ca nu exista barbati tacuti si femei descurcarete?
Aia nu semnifică că nu e bărbat adevărat, pot fi mai multe cauze în această situație.
Nu cauta scuze
Păi care scuze? Că asta e realitatea, tot penis și trăsături masculine are, eu zic tu să mai lași întrebările astea și să mai vezi cum e lumea din jurul tău, de fapt.
Asta cred ca e copilul adminei la cate intrebari fara rost si la misto pune si nu i se suspenda contul pe motiv de trolling.
Nu știu nimic în acest sens, dar dacă așa ar fi, înseamnă că și noi ceilalți ar trebui să fim lăsați să trolăm, dar sincer eu unul nu aș face așa ceva că mi se pare de prost gust și nici nu am nimic de câștigat, umorul într-adevăr este subiectiv, dar eu nu mă regăsesc doar în întrebări legate de relații, sex și care femeie sau bărbat este adevărat sau adevărată, mă refer pe partea cum că m-ar face să râd, poate da, când eram mai mic mai râdeam la lucruri de genul, dar lumea se mai maturizeză și se schimbă și mi se pare că se promovează lucrurile astea banale peste tot. Eu sper și în cazul acestei persoane să întâmple la fel, nu mă refer că să nu mai pună întrebări pe tema legată de relații, dacă are o problemă serioasă, dar întrebările care le-a pus până acum mi se pare că au un umor trist.
Și ce mi se pare ciudat e faptul că se bazează foarte mult pe stereotipuri în loc să iasă, să vadă că sunt diferite situații în care ne vom afla cu toții.
Nu este normal! și nici bine! Să fluiere nimeni după chelner! Nui sclavul nimănuia!
Acel om! Prestează un loc de muncă ca chelner! Nu ca cineva!,...să fluiere după el!/ea! Este dea dreptul ce mai urât gest posibil!