| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, este sambata iar eu ma pot concentra pe dileme pentru ca nu e seful sa ma certe ca trag chiulul la munca. Voi ce parere aveti despre sitatia asta: Majoritatea cuplurilor dupa ce se cunosc, mai ales dupa o varsta, gen 30 se grabesc sa se mute impreuna sa vada cum e. Eu m-am prins de fapt ce inseamna asta si de ce se grabesc. Cand ajungi la o varsta nu vrei sa mai pierzi timpul asa ca incerci din prima toate variantele, adica sex la prima intalnire apoi deja mergeti unul la celalalt acasa sa vedeti un film si sa faceti sex, apoi dupa o luna deja va mutati impreuna sa vedeti daca merita sa continuati sau nu. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Pai normal asa e. Dacă se înțeleg și se iubesc. O vad ca fiind relație ok.

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

După 30 de ani deja este imperativ necesar daca iti faci o relație sa te muți cu persoana respectiva.Cum e de altfel si normal ca la 20 si ceva de ani sa încerci o relație stabilă.
Nu cred ca la ani aia te mai joci de hai sa vedem cum e,la ani aia te muți cu o persoana pentru ca vrei sa o ai zi de zi langa tine,vrei sa va ajutati reciproc, sa dormitor impreuna, sa faceti sex cand vreti, sa va cunoasteti, sa faceti copii.

Întrebări similare