| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, ieri am fost la gratar cu cativa prieteni, printre care si casatoriti si am ramas cu o dilema care m-a nelinistit toata noaptea. In urma discutiilor cu prietenii am dedus ca casatoria este un lucru rentabil care iti asigura batranetea, adica ca nu ramai singur pe viata, chiar daca te-ai plictisit de partener si e mega monotona relatia. Ca un exemplu, esti intr-o relatie de 3 ani, amandoi avand 30 si ceva de ani, relatia e monotona. La varsta aia nu iti mai arde sa o iei de la inceput cu altcineva si te gandesti ca cine te mai ia si uite asa a fost mai comod sa iti ceri iubita in casatorie. Prietenii mei au zis ca asa a fost mai comod pentru ei si ca casatoria si cererea in casatorie nu mai are farmec, e de fapt un lucru practic si la indemana. Voi ce parere aveti? A ajuns casatoria o chestie rentabila ca sa nu iti mai bati capul sa mai cauti alte relatii, chiar daca totusi nu esti multumit 100 de relatie?

Răspuns Câştigător
| Lukasssz a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa fi burlac pe viata.

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Un lucru e cert. Chiar daca in tinerete esti o persoana cu succes la sexul opus, vine o vreme pentru oricine, cand totul se stinge, poate nu neaparat brusc, dar usor usor incepi sa observi ca nu mai ai parte de atentia de pe vremuri, pana ajungi sa nu mai ai parte de atentie deloc. Eu zic ca atunci cand atingi acel punct, ar fi bine pentru tine sa ai deja pe cineva, pentru ca altfel ai toate sansele sa ramai singur/a pana la sfarsit. Orice relatie, oricat de pasionala ar fi la inceput, va deveni la un moment dat monotona, fiind astfel esential sa fii cu o persoana cu care sa te intelegi decent si dupa ce pasiunea dispare. Casatoria nu cred ca e cum spui tu, despre a fi "rentabila", ci despre a imparti viata cu cineva cu care rezonezi, cu cineva cu care categoric sa te simti mai bine decat daca ai fi ramas singur.

| Emma30555 a răspuns:

Mai bine singur decât de complezenta, sau fiecare ce considera, e alegerea fiecăruia.