| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, imaginati-va urmatoarea situatie patita de un coleg de munca care a mers sa isi ia sotia de la munca. Sotia lui are niste colege frumoase si tinere (mereu le admira) si sotia impreuna cu una din ele au iesit de la munca si si-au luat la revedere, sotia intra in masina, iar colegul meu tresare brusc din masina si spune, permite-mi te rog sa te duc acasa si a invitat-o in masina si au dus-o acasa.In tot timpul asta sotia a stat nervoasa si a urmat scandalul vietii lui acasa. A spus ca nu are remuscari si ca ar mai repeta experienta. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

E clar.
Dacă a dus-o acasă e ca și cum a f...
Și de față cu nevasta.
Pervers.
laughing

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca este doar imaginatia ta gelozia asta, fiindca-n realitate s-ar putea sa fie taman pe dos!
Noua nu ni s-a intamplat niciodata asta, desii am dus multe colege frumoase acasa, iar pe drum am ras si glumit cu sotul si colega si chiar a fost relaxant drumul.

| LoveSleep a răspuns:

Nu cred ca ar fi o problema, pentru ca daca un tip ii zice uneia "permite-mi te rog sa te duc acasa" cel mai probabil nu e heterosexual, deci n-o s-o insele cu colega ei de munca.

| 19flo79 a răspuns:

Incredibil cat tupeu...
Se vede de la o posta ca sotul este infidel

laughing laughing laughing)