Depinde de om, de cand am dat de o blonda care ma incinge cand ii vad parul si fata care ma lasa domolit imi zice ca reusesc sa obtina intre 5 - 8 orgasme intr/o tura. Rezist intre 20 - 50 min pe partida sexuala, azi am reusit 1h naiba stie cum dar a fost misto, fara graba ritm normal se poate prelungi durata sa tina.
In filme sa stii ca nu e deloc ceea ce crezi,e ceva fals,sunetele sunt facut prin editare de sunet, se fac scene apoi sunt editate, crede-ma ca e horror acolo, imagineazati sa tot faci ce iti spun aia,e cv robotic,daca vrei placere vezi ca in fund avem punctul g noi masculi,baga un vibrator anal si fa sex cu una frumoasa, placerea creste daca o faci mai rar, consumi proteine, ridici greutati, faci sex pe imbracate, pune si tu cv emotional in asta, eu as vrea sa va vad insurati si pe tine si mossoti
Din ciclul: de ce nu seamana fotbalul pe care il joc cu prietenii cu meciurile din Champions League...
Ba uneori e.
Depinde de parteneră. (sau de partener, depinde din ce direcție privești)
Primul act sexual cu partenera nouă se simte probabil ca în filme. Când te uiți "filme" mereu e ceva nou, de aia și îți pare "mai bun". Dacă schimbi și tu femeile la fel de des ca chiloții, probabil de va simți sexul ca în filme, că e "proaspătă"
AlexEjmecheru întreabă: