| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, in primul rand vreau sa ne oprim un moment din ceea ce facem si sa fac o plecaciune si sa imi arat recunostinta in genunchi in fata utilizatorului ALEXXXL19, datorita lui am gasit inspiratia pentru intrebare, va rog sa il aplaudati si sa ii uram numai de bine.

Hey baieti, voi v-ati cupla cu o femeie care este mai mare ca voi cu 10 ani sau chiar mai mult si care are si copil? Daca da, ce va determina sa o faceti avand in vedere greutatiile si provocarea psihica a unei relatii de genu?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Dacă arata bine și e fără copii și are bani. Ma cuplez cu ea.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Relatie kain problem / nu. Alt tip de contract poate fara implicari financiare

| RAY a răspuns:

Simt ca inca nu sunt pregatit pentru aceste resposabilitati

| Drimmero a răspuns:

Clar nu pentru o relatie din 2 motive. Diferente prea mari de mentalitate, diferente fizice vizibile, vorbim totusi de 10 ani, iar daca are copil clar e o piedica destul de mare, adica un copil e dificil, depinde si de varsta lui, automat vei avea anumite obligatii ori ca e direct sau indirect, prefer una fara copil, iti faci viata altfel. Deci zic pas unei relatii cu una mai mare cu 10 diferentele ar fi destul de mari intre mine si ea privind mentalitatea, preocuparile si multe altele.

| SG1995 a răspuns:

Cu tipă cu 10 ani mai mare?
Da, mereu m-au atras tipele mature.
Cu o tipă cu copil?
Aici depinde. De ce? De vârstă copilului. Dacă copilul e mic e posibil să mă perceapă ca pe un părinte, dacă copilul e de vreo 9-10 ani, e o situația tensionată și aiurea.

| TLF92 a răspuns:

Daca stiu ca nu o sa am probleme cand ii spun coada SUS - categoric, de ce NU

Răspuns utilizator avertizat