| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, in primul rand vreau sa oprim galagia si sa ne aliniem si sa ne indreptam atentia catre utilizatorul Crackman in fata caruia vreau sa fac o plecaciune si sa ingenunchez, datorita lui am gasit sursa de inspiratie pentru intrebarea mea. Sa fie intr-un ceas bun, haideti sa toastam un pahar de sampanie, sa punem de o friptura si sa cante muzica. Respect!

Hey fetelor, vi s-a inatmplat sa iesiti la o intalnire cu un baiat si el in momentul in care a venit chelnerul cu nota de plata se retrage la baie. Trec 15 minute, deveniti ingrijorate si mergeti la baie la baieti si constatati ca nu e la baie si ca v-a lasat pe voi in carca cu nota de plata. Daca vi s-a intamplat asta cum ati reactionat?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai ce face, plătești ca la Ploiești.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Urat...
Dar ia-o pe asta...S-a intamplat cu ceva ani in urma.Ma intalnesc cu baiatul respectiv imi da o floare, m-a lasat sa tin cat timp ne-am plimbat, apoi mi-a cerut-o inapoi.A zis ca ca vrea sa sa eu dea la o verisoara...As fi vrut sa stiu la cate,, verisoare'' a fost acea floare si in e stare a ajuns la ultima fata rolling on the floor

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Fatamuntilor):

Acela e clar un SCLAVUL SOTIEI

| Fatamuntilor a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Atunci eram tinerica 22, el cu 2 ani mai mic.
Ne-am reintalnit dupa 18 ani, cred ca tot singur.Si au mai trecut vreo 10 -15
Sta intr-o comuna din apropiere, as fi putut sa il vad din alaturi de cineva
Poate s-a cumintit!

| Dandinelle a răspuns:

laughing tare asta, dar mda am patit ceva de genul cand eram adolescenta. a primit un telefon si a fugit. Mi-a zis doar ca se intoarce, asa ca l-am asteptat cu sucul laughing)). dupa ce a plecat au trecut niste prieteni pe la aceeasi terasa si am stat cu ei sa-l asteptam. Pana la urma i-am platit nota si am plecat cu totii. Am fost foarte dezamagita, bine era si vremea cand telefonul mobil era un lux, baiatul avea unul, eu atunci fix n-aveam sa-l sun sa-i zic cojon you owe me one laughing).

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Dandinelle):

Inseamna ca era putred de bogat daca avea telefon, zgarcit nesimtit

Întrebări similare