anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey lume luna asta am facut un experiment social cu un prieten si intrebam lumea pe stradă daca vara asta au facut sex acelasi lucru voi face si acia va voi întreba. Vara aceasta ați făcut sex?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Anonimule, binenteles ca facem sex si vara si iarna si in toate zilele anului!
Ca umani, avem aceasta posibilitate sa facem sex cand oricand, ca doar nu suntem animale ori pasari, care intra in "calduri" doar in anumite perioade ale anului.

11 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Aici intra si copii de 9, 10, 11, 12, 13 ani... tine-ti experimentul pentru altundeva.
Si ceea ce faci tu nu este experiment social, presupun ca nici nu stii ce inseamna experiment social. Bafta in aflarea raspunsurilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si cate injuraturi v ati luat?
stiu ca pentru tine la 13-14 anisori sexul e ceva fantastic, dar oamenii care au o relatie serioasa si nu au 14 ani considera intrebarea ta una idioata si fara sens sa stii

| Steam321 a răspuns (pentru suntserios):

Fraiere uitate pe profilul meu sa vezi data nașteri 1991 da asta însemna ca nu am 14 ani

| Mihαi a răspuns (pentru Steam321):

Ce agramat esti...

| Steam321 a răspuns (pentru Mihαi):

Mersi frumos dar răspunsul tau nu are legătură cu întrebarea mea

| RAY a răspuns:

Nu,nu cred ca sexul e ceva important poate pentru disperati sexuali si tarfele in cautare de bogatasi

| mihai69 a răspuns:

Ce e ăla „sex"?

| seth2016 a răspuns:

Pai zi-ne ce a iesit din experiment. Trebuia sa filmati si sa puneti pe YouTube.

De la astia suparati pe ei, pe viata si pe lume, dar mai ales pe "ciudati" care fac sex nu prea ai ce raspuns sa astepti laughing.

Auzi, sex. Sa nu-i intrebi tu daca au citit o carte?! rolling on the floor

| Dorotheea21 a răspuns:

"Experiment social"? rolling on the floor
Pentru asta iti trebuie sociologie, matematica, statistica, metoda.
Tu si prietenul, ati facut nimic. big grin
Se stabileste un esantion, care sa insemne x la suta dintr-o populatie, grup etnic sau grup tinta.
Stabilesti un set de intrebari din care sa reiasa sexul, varsta, gradul de educatie, etc.
Stabilesti o metoda: intrebi fiecare al zecelea individ, etc.
Stabilesti raspunsurile: "Da", "Nu", "Nu stiu/Nu raspund".
In urma unor calcule foarte complicate, iti va da o marja de eroare, care daca trece de 3%, studiul este invalid, etc.
Ti-am dat numai cateva din regulile minime pentru un studiu sociologic, ca sa iti dai seama ca, din nou: Ati facut Nimic. big grin
Ai 25 de ani, si nu stii atata lucru?
Foarte rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti penal. Jalnic. Idiot. Cretin. Puslama. Cioflingar. Lichea. Mocofan. Lista continua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anotimpul nu influenteaza lipsa sexului.
Poti face sex dupa cum te taie capul, in orice anotimp. N-are treaba anotimpul cu activitatea sexuala