| andrada a întrebat:

Hey lume:*
Mi-a venit mai nou o idee mai traznita: sa ma sarut cu cea mai buna prietena laughing nu sunt lesbi [si nici ea] dar vreau sa vad cum e sa te saruti cu o fata laughing nu vreau sa se afle in toata scoala sau asa. un sarut asa de distractie laughing dar nu stiu cum sa-i zic... voi cum i-ati zice?laughing
funda

Răspuns Câştigător
| MsGringer a răspuns:

Nu sunt surprinsalaughing. colegele mele fac asta destul de deslaughing.dar nu cu limba. doar asa pe botrolling on the floor.pai iti spui direct fara ocolisuri, sa nu creada ca esti lesbi.dar ma intreb la ce-ti foloseste?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mda,in viata nu poti avea totul dar poti incerca orice.

| MMihai a răspuns:

Dar de ce nu vrei să afli cum este când te săruți cu un bărbat ?

| Swallow a răspuns:

Fii atenta sa nu`ti placa si apoi chiar sa fii lesbi laughing chiar iti trebuie asta? laughing zii direct atunci, daca chiar tii prietena si daca te va intelege (ceea ce nu cred) laughing va ve`ti saruta.Ptfuu,cum iti vin asa idei? laughing

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Prefa-te ca o saruti accidental laughing

| ciwpix a răspuns:

OMG...asta e din lipsa de ocupatie sa inteleg, nup?:]]cum sa te saruti cu cea mai buna prietena? doamneee cum ajung copii in ziua de azi:]]

| Gabitzaa a răspuns:

Eu am facut'olaughing))

| puffuletzmiik a răspuns:

Buna Andrada!
Pai eu sincer m-am sarutat cu cea mai buna prietena tot asa de distracrie laughing)[nu suntem lesbi nici noi*]...si nu a aflat toata scoala sau chestii de genu asta.Asta s-a intamplat de mult cand eu dormeam la ea in seara aia si i-am spus simplu, prima data a crezut ca m-am drogat rolling on the floor da dupa a zis geez e de distractiehee hee, anyway daca e cea mai buna prietena a ta nu o sa se supere pe tine sau chestii so just do it!
Sper ca te-am ajutat!big hug