| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume nu mă pot cumpata, sunt foarte nervos și revoltat, am citit niște răspunsuri la o întrebare picantă din categoria dragoste și sex care m-a făcut aproape sa iau masa din living pe sus și sa o trântesc dar din fericire am reușit sa mă potolesc singur dar încă sunt agitat. Am citit răspunsuri ale doamnelor în care ele spun ca au zugrăvit în casa, au montat 90%din mobila, au carat sapa, au sudat și multe alte sarcini care normal trebuie făcute de un zugrav, sudor, muncitor care putea fi plătit de soț, dacă isi iubește soția cu adevărat. Nu mă înțelegeți frații mei greșit, respect foarte mult femeia și toată stima ca vrea sa isi depășească condiția dar sunt lucruri care sunt exclusive pentru bărbați (va rog stimate doamne/domnișoare sa nu o luați ca o ofensa pentru ca nu este). Un bărbat care isi iubește soția nu ar permite ca ea sa isi strice mânuțele dând cu lavabila, sa isi rupă spatele cărând sape grele, sa sudeze și sa ridice mobila grea. Se pare ca barbariilor din ziua de azi le convine ca femeile le preiau sarcinile ca așa se termina mai repede treaba și mai scapă de treburi. Dar eu va mărturisesc ca nu aș avea conștiință împăcată sa știu ca iubita/soția mea cara mobila, montează mobila, cara sape și alte treburi murdare. Stimate doamne nu mai inchideți ochii când vedeți ca bărbatul vostru profita de "independența" asta. Sănătatea voastră va va costa scump peste ani cu dureri de spate, probleme de coloana, etc.Un bărbat care va iubește și apreciază face rost de oameni sa se ocupe de treburi murdare, PUNCT, în rest sunt DOAR SCUZE!

Răspuns Câştigător
| Hypefox a răspuns:

Adevărat, respect maxim! love struck

3 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Dar ce vei face dacă soția/iubita ta îți va spune că ei îi face plăcere să facă lucrurile pe care le-ai pomenit tu, că o relaxează, că e o ocazie să analizeze și să se gândească la anumite chestii care au stresat-o în ultimul timp și să se și descarce psihic și emoțional prin efort fizic? Adică un fel de meditație activă.
Ai fi împotrivă? Te-ai opune? Ai trece peste dorința ei? Ți-ai impune cu forța ideile?
Sau ai accepta că fiecare om face ce-i place, indiferent de modul în care ar putea fi interpretat de către ceilalți?
Pentru că un om, atât timp cât nu e forțat să facă un lucru (situație valabilă și pentru doamnele tale; pentru că nu ai spus că ar fi vorba de așa ceva ) poate să aibă zeci de motive personale pentru care face lucrul acela. Liberul arbitru funcționează.

| iulia0514 a răspuns:

Ai uitat sa precizezi ca am pus și gresie cu sudura se ocupa soția lui @Cristi202 tot ea toarnă și șape de betonhappy
Acum să-ți explic de ce am făcut toate acele lucruri am făcut-o pentru a nu intra în depresie pentru ca după șapte luni petrecute mai mult prin spitale și stand în pat având voie sa mergi doar pana la toaletă o cam iei razna și după ce în sfârșit poți sa te miști în voie te trezești ca ai un copil de îngrijt și ca ești singura 90 % din timp doar tu și copilul pentru ca bărbatul își continuă viața ca până atunci în timp ce tu te simți tot mai inutilă și plictisită de aceeași rutină zilnica au fost zile în care am făcut curățenie de 5 ori în baie de plictiseală vezi tu după ceva timp te saturi sa tot dai cu mopu sa freci wc-ul și sa tot ștergi praful inexistent. Când a venit mobila m-au anunțat ca în 3 săptămâni o sa poată veni sa o monteze acum serios sa aștept 3 săptămâni când o pot face în maxim 3 ore, ce i-o nu știu sa folosec un inbus o cheie și o bormașina sau sa pun câteva dibluri de lemn?
Cat despre mobila sa ști ca nu e deloc grea e din pal o poate muta și un copil de 10 aniwinking
P.S. Dacă mai spargi vreo masa sa ști că-ți pot face eu una de stejarhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt unele pe aici care zic ca ele sunt miezul.
Da, e adevarat, femeile in ziua de astazi traiesc pe nivel super easy, au servici de stat degeaba si de vaita de munca mai ceva ca unul pe santier, au un fraier care le face toate poftele, nu gatesc, nu fac curat, nu au griji, in felul asta au si ele timp sa se vaite ca barbatii sunt misogini si ca nu e egalitate, ca daca aveau timpul ocupat nu se mai gandeau la toate mizeriile.